Μπήκες λάθος στην Αττική Οδό; Έτσι γλιτώνεις τα έξτρα 2,80€!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπήκες λάθος στην Αττική Οδό; Έτσι γλιτώνεις τα έξτρα 2,80€!

127.133 Επισκέψεις στο άρθρο

Σου έχει τύχει να μπεις σε λάθος ρεύμα της Αττικής Οδού, π.χ. αντί για Ελευσίνα, για Αεροδρόμιο, και έτσι αναγκαστικά να πρέπει να βγεις και να ξαναπληρώσεις; Δες παρακάτω πως μπορείς να το αποφύγεις και για τις δύο κατευθύνσεις.

Αν «την πατήσεις», μην πληρώνεις τσάμπα!

Δεν είναι απίθανο, μπορεί να σου συμβεί. Αντί δηλαδή να μπεις στο ρεύμα για Αεροδρόμιο, να κάνεις λάθος και να μπεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Ή το αντίθετο: αντί προς Ελευσίνα, να κατευθυνθείς προς Αεροδρόμιο. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγαίνεις στην επόμενη έξοδο ή όταν τέλος πάντων το αντιληφθείς, κάνεις αναστροφή όμως πληρώνεις πάλι τα 2,80 ευρώ. Μήπως όμως υπάρχει τρόπος να τα γλιτώσεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ναι υπάρχει, και μάλιστα και για τις δύο κατευθύνσεις, ένα προς Αεροδρόμιο, και ένα προς Ελευσίνα. Ποια είναι αυτά;

Αναστροφή από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα

Αντί να κατευθυνθείς προς Ελευσίνα, μπήκες στο ρεύμα προς Ελ. Βενιζέλο. Που κάνεις αναστροφή και δεν πληρώνεις διόδια;
Αυτή την… καβάτζα την γνωρίζουν λίγο πολύ αρκετοί και είναι εύκολη. Βρίσκεται στο 40,2ο χλμ. της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, στη Γέφυρα που βρίσκονται τα Holiday Inn και το κτήριο της Wind. Τι κάνεις; Απλά βγαίνεις στην έξοδο της γέφυρας, κάνεις αναστροφή, περνάς μπροστά από το βενζινάδικο και μπήκες στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αναστροφή από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο

Αντί να κατευθυνθείς προς Ελ. Βενιζέλο, μπήκες στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Που κάνεις αναστροφή και δεν πληρώνεις διόδια;
Αυτή η αναστροφή είναι λιγότερo γνωστή και να είμαστε ειλικρινείς σχετικά μακριά, όμως καλό είναι να την ξέρεις, κάποιες φορές συμφέρει να κάνεις κάποια χιλιόμετρα παραπάνω. Βρίσκεται στο 10,2ο χλμ. της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στο ΣΕΑ Ασπροπύργου. Σε αυτήν την περίπτωση βγαίνεις στην έξοδο του ΣΕΑ, προσπερνάς το βενζινάδικο, κάνεις δεξιά στην ταμπέλα που λέει προς αεροδρόμιο, πάλι δεξιά στο τούνελ κάτω από την Αττική οδό, δεξιά και πάλι δεξιά το τετράγωνο ώστε να βγεις πίσω στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο.
Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASEPRO
test center