Euro NCAP: Στο μικροσκόπιο Tesla Model Y, Kia Niro & Genesis GV60

Euro NCAP: Στο μικροσκόπιο Tesla Model Y, Kia Niro & Genesis GV60

1.949 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2022)

Το Euro NCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα του νέου κύκλου δοκιμών πρόσκρουσης, ο οποίος περιελάμβανε τα Tesla Model Y, Kia Niro και Genesis GV60.

Δείτε τα εντυπωσιακά video από τις δοκιμές πρόσκρουσης!

Tα αποτελέσματα του πέμπτου γύρου δοκιμών πρόσκρουσης που πραγματοποίησε έκανε γνωστά ο Euro NCAP. Το Tesla Model Y, το Genesis GV60 βαθμολογήθηκαν με 5 αστέρια ενώ το καινούριο Kia Niro έλαβε βαθμολογία 4 αστεριών στον στάνταρ εξοπλισμό και άριστη βαθμολογία με το προαιρετικό πακέτο ασφαλείας.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5άστερο το Tesla Model Y

Το Model Y που παράγεται στο εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο καταφέρνοντας να σημειώσει άριστες επιδόσεις στην προστασία των ενήλικων επιβατών και στην λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας. Πολύ καλές ήταν επίσης οι επιδόσεις του αυτοκινήτου στην προστασία των παιδιών και στην ασφάλεια που προσφέρει για τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου (πεζοί, δικυκλιστές). Συγκεκριμένα, έλαβε:

Προστασία ενηλίκων: 97% 
Προστασία παιδιών: 87% 
Προστασία πεζών: 82%
Safety Assist: 98%

4 αστέρια για το Kia Niro

Το Kia Niro, το νέο SUV της νοτιοκορεατικής φίρμας, βαθμολογείται με 4 αστέρια όταν αυτό εξοπλίζεται με τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας και με 5 όταν «φοράει» το προαιρετικό πακέτο «DriveWise» που περιλαμβάνει επιπλέον ένα ραντάρ εκτός από σένσορες. Συγκεκριμένα, έλαβε:

Προστασία ενηλίκων: 91% 
Προστασία παιδιών: 84% 
Προστασία πεζών: 75%
Safety Assist: 60%

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda