Ferrari 812 Superfast ταράζει τη Θεσσαλονίκη (+video)

Ferrari 812 Superfast ταράζει τη Θεσσαλονίκη (+video)

6.019 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Μια Ιταλίδα, πανίσχυρη καλλονή αναστατώνει τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη με τα 800 της άλογα να «υπογράφουν» στην άσφαλτο έχοντας ως συνοδεία την ξέφρενη μουσική του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα των 6,5 λτ.!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη μέρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια εικόνα που απασχόλησε για καιρό τα social media. Εκείνη η ψηφιακά επεργασμένη εικόνα -όπως αποδείχθηκε-, λοιπόν, που αρκετοί έπεσαν στην παγίδα να αναδημοσιεύσουν, έδειχνε μια Bugatti Chiron στο δρόμο κάτω ακριβώς από τον Λευκό Πύργο. Τι σχέση έχει εκείνη η εικόνα με το συγκεκριμένο θέμα; Το μόνο τους κοινό είναι πως έχουν «φόντο» τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και αφορούν supercars. Στην περίπτωση της ελληνικής Ferrari 812 Superfast ωστόσο, δε χωρούν αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι αληθινή ιστορία αφού υπάρχει και σχετικό video με την πληθωρική Ιταλίδα να φέρνει τα πάνω, κάτω στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε το ομολογουμένως εντυπωσιακό, ελληνικής παραγωγής, βίντεο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως, η Ferrari 812 Superfast κρύβει κάτω από το μυώδες αμάξωμά της έναν V12 ατμοσφαρικό κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λτ. που αποδίδει 800 άλογα στις 8.500 σ.α.λ. με 718 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ.. Στον τομέα των επιδόσεων, η γοητευτική Ιταλίδα χρειάζεται μόλις 2,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 340 χλμ./ώρα. Φτάνει όμως με τις λεπτομέρειες. Η συνέχεια στις οθόνες και κυρίως στα ηχεία σας...
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center