H νέα Ferrari SP 275 RW Competizione

H νέα Ferrari SP 275 RW Competizione

Ferrari SP 275 RW Competizione

3.169 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Την αποκάλυψη του μοναδικού τεμαχίου του νέου της μοντέλου, με την ονομασία 275 RW Competizione έκανε επίσημα η Ferrari!

Πόσο "περιορισμένης παραγωγής" μπορεί να γίνει ένα αυτοκίνητο; Φυσικά, μπορεί να γίνει απολύτως «exclusive» και να κατασκευαστεί σε ένα μόνο, πανάκριβο, αντίτυπο! Αυτή είναι και η περίπτωση της νέας Ferrari 275 RW Competizione, που παρουσιάστηκε επίσημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μια αποκλειστική κατασκευή, βασισμένη σχεδιαστικά στην 275 GTB της δεκαετίας του 1960. Η RW Competizione είναι βασισμένη στο σασί της F12 Berlinetta, ωστόσο είναι εξοπλισμένη με τον ισχυρότερο κινητήρα V12 και το κιβώτιο ταχυτήτων της F12 TDF.
Η εν λόγω μονάδα ισχύος αποδίδει 770 ίππους και 705 Nm ροπής, ενώ έχει κυβισμό 6,3 λίτρα και συνδυάζεται με κιβώτιο F1 DCT 7 σχέσεων. Εμφανισιακά, το μοντέλο αποτελεί φόρο τιμής στην 275 GTB, με τροποποιημένο καπό και συγκεκριμένες επεμβάσεις από την Ferrari, με σκοπό να ξεχωρίζουν οι καμπύλες της μορφής.

Διακρίνονται οι μοναδικοί για το αυτοκίνητο αεραγωγοί, που κοσμούν τα εμπρός και πίσω φτερά, αλλά και την κεντρική κολώνα, ενώ ακόμα περισσότερα στοιχεία που τιμούν την GTB είναι το πίσω σπόιλερ αλλά και η τάπα του καυσίμου.

Το αυτοκίνητο εξοπλίστηκε επίσης με ζάντες 20ιντσών, ειδικά κατασκευασμένες για αυτό. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πόσο θα στοιχίσει το αυτοκίνητο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανόν η τιμή του να είναι της τάξης… εκατομμυρίων! 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER