Ferrari SP51: Νέα μοναδική «καλλονή» χωρίς οροφή
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari SP51: Νέα μοναδική «καλλονή» χωρίς οροφή

2.577 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Μία νέα μοναδική Ferrari αποκάλυψε η ιταλική μάρκα. Το μοντέλο έχει την ονομασία SP51 και προστίθεται στην γκάμα των εφάπαξ αυτοκινήτων της!

Μοναδική «καλλονή»

Η Ferrari έχει παρουσιάσει πολλά και ενδιαφέροντα μοναδικά αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα τις F12 TRS και SP48 Unica. Σήμερα η ιταλική φίρμα αποκάλυψε ακόμα ένα μοντέλο, την Ferrari SP51.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανότατα με 789 ίππους από το V12 μοτέρ

Όπως συνέβη με όλα τα one-off αυτοκίνητα πριν από αυτή, η Ferrari δημιούργησε το νέο roadster σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές ενός ευκατάστατου πελάτη της. Η SP51 βασίζεται στη 812 GTS, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με κινητήρα V12, πιθανότατα με τον ίδιο κινητήρα της 812 GTS των 789 ίππων.

Χωρίς οροφή

Όσον αφορά το στυλ της SP51, Οι προβολείς και τα πίσω φώτα είναι μοναδικά ενώ η μπροστινή μάσκα είναι μεγαλύτερη και φέρει διακόσμηση από ίνες άνθρακα. Όντας roadster το μοντέλο έχει απεριόριστη θέα προς τα πάνω χάρη στην έλλειψη οροφής. Η βαφή Rosso Passionale στο εξωτερικό είναι αποκλειστική, ενώ φαρδιά μπλε ρίγα και οι δύο πιο λεπτές λευκές που την περιβάλουν είναι εμπνευσμένες από τη Ferrari 410 S του 1955.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda