Fiat 500 & Panda Hybrid: Ευελιξία στο 100%
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500 & Panda Hybrid: Ευελιξία στο 100%

3.081 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2022)

«Καίνε» ελάχιστα, παρκάρουν άνετα, τα αγοράζεις πιο εύκολα από ποτέ. Η νέα σειρά των Fiat 500 και Panda Hybrid κάνει ξανά μόδα την έννοια της απλότητας.

Μίνι πόλης με... μίνι κόστος χρήσης

Είναι δύο μοντέλα με κοινή αστική προσέγγιση. Πρακτικά και ευέλικτα στα στενά σοκάκια της πόλης λόγω του μικρού κύκλου στροφής, οικονομικά στην κατανάλωση χάρη στην ήπια υβριδική τεχνολογία τους, τα hybrid Fiat 500 και Panda των 70 ίππων γίνονται ακόμη πιο προσιτά σε κάθε υποψήφιο οδηγό, μέσα από την απλούστερη διαδικασία αγοράς τους.


Πρακτική και λειτουργική, η καμπίνα του Fiat Panda εξοπλίζεται και με οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα infotainment.

Πρακτική και λειτουργική, η καμπίνα του Fiat Panda εξοπλίζεται και με οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα infotainment.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αγόρασε σε 3 βήματα και 4+1 εξοπλισμούς

Υπάρχουν μόλις τρία απλά βήματα για την απόκτησή τους: επιλογή μοντέλου, επιλογή χρώματος και επιλογή πακέτου εξοπλισμού. Μία απαλλαγμένη από περιττές πολυπλοκότητες διαδικασία, που εξυπηρετεί την ευκολία επιλογής και μειώνει τους χρόνους κατασκευής για χάρη της υψηλότερης ποιότητας. Προσφέρονται τέσσερις εξοπλιστικές επιλογές (Style, Tech, Comfort και Style),που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμη περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Σταθερή στην γκάμα της FIAT παραμένει η εξοπλιστική έκδοση RED με το φιλανθρωπικό προσανατολισμό.

Από 14.180 ευρώ και με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

Τα ήπια υβριδικά Fiat 500 και Panda Hybrid έχουν ένα 1.000άρη κινητήρα 70 ίππων και 92 Nm ροπής. Δίπλα στο μοτέρ υπάρχει η μονάδα μίζας-γεννήτριας 5 ίππων συν μια μπαταρία λιθίου στα 11 αμπερώρια που συμβάλλουν σε χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων, άρα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη πρόσβαση στον πράσινο Δακτύλιο. Τα μοντέλα της Fiat καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και 200.000 χλμ., ενώ λανσάρονται με εκπτώσεις έως και 1.100 ευρώ. Πιο προσιτό οικονομικά είναι το Fiat 500 Hybrid που ξεκινά από τα 14.180 ευρώ (16.150€ η έκδοση RED). Από 15.400 ευρώ ξεκινά το Fiat 500 Hybrid, ενώ στα 17.500 βρίσκουμε την έκδοση RED με την 7άρα οθόνη αφής, 15άρες ζάντες αλουμινίου, premium επένδυση στο τιμόνι, αυτόματο κλιματισμό και cruise control, μεταξύ άλλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green