Tα Fiat 500X και 500L είναι διαθέσιµα µε τα πλέον προηγµένα συστήµατα υποβοήθησης οδήγησης ADAS.

Παράλληλα στο ποιοτικό εσωτερικό τους διαθέτουν προηγµένα συστήµατα πολυµέσων και κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιµότητας.

Fiat: Απόλαυση XL

2.556 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Περιπετειώδεις διαδροµές ή πρακτικότητα και στιλ χωρίς συµβιβασµούς; Ό,τι για αν αναζητάτε, το σίγουρο είναι πως µε τα Fiat 500X και Fiat 500L θα απολαύσετε την κάθε διαδροµή στο µέγιστο βαθµό!

500X
  • Από 16.900 ευρώ, µε 0% επιτόκιο
  • χρηµατοδότησης και δώρο το αυτόµατο κιβώτιο διπλού συµπλέκτη
 500L
  • Από 15.990 ευρώ και µε
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Με κοινά στοιχεία όπως το µοναδικό στιλ και ο αυθεντικός χαρακτήρας, µε µοντέρνο σε σχεδίαση, κορυφαίο σε ποιότητα και εργονοµία εσωτερικό, µε πλούσιο εξοπλισµό και µε υπερπλήρη  γκάµα κινητήρων Euro6d, τα Fiat 500X και Fiat 500L αποτελούν δύο προτάσεις που ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πρόταση της αγοράς, προτάσσοντας µάλιστα το καθένα το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα!

Το περιπετειώδες 500Χ
Το Fiat 500X είναι το πιο ξεχωριστό SUV της αγοράς. Και δεν είναι µόνο η σχεδίαση όπου στην έκδοση Urban τονίζεται η ευελιξία και η πρακτικότητα, ενώ στην έκδοση Cross ο περιπετειώδης χαρακτήρας του. Είναι επίσης το προηγµένο πλαίσιο και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσµων που προσφέρει άνεση και ασφάλεια ακόµα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, είναι η αυξηµένη απόσταση από το έδαφος που επιτρέπει τις εκτός δρόµου αποδράσεις, βελτιώνει την ορατότητα και προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και φυσικά οι νέας γενιάς βενζινοκινητήρες Turbo FireFly µε κορυφαία απόδοση (120 και 150 PS) που εξασφαλίζουν οικονοµία καυσίµου και χαµηλές εκποµπές ρύπων. Με λίγα λόγια, το Fiat 500X είναι το SUV που ζητάς.

Πρακτικότητα και στιλ χωρίς συµβιβασµούς
Όσοι πάλι αναζητούν κορυφαία ευρυχωρία και ορατότητα καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο µοντέλο της κατηγορίας, τότε στο Fiat 500L θα βρουν το ιδανικό τους αυτοκίνητο. Σε αυτά µάλιστα προσθέστε τις πολλαπλές λύσεις αποθήκευσης και τα πολυµορφικά στοιχεία εκτοξεύουν την πρακτικότητα που προσφέρει το µοντέλο και βέβαια τις εκδόσεις City Cross µε αυξηµένη απόσταση από το έδαφος (+25χλστ.) και το ξεχωριστό body look που προσφέρουν µια άκρως ελκυστική Crossover αισθητική.

NEO PROACE
skoda