• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συνολικά, φαίνεται πως το νέο Toyota Aygo κερδίζει περισσότερες ψήφους, αφού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει εμφάνιση, ποιότητα, οδηγική ωριμότητα, φουτουριστική σχεδίαση.

Συμπέρασμα

84.718 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/7/2015

Τα μοντέλα που συγκρίνουμε, δικαίως βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των αγοραστών. Το Panda έχει ένα νικηφόρο κινητήρα, ιταλικό ταμπεραμέντο στο δρόμο και έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό. To up! από την άλλη προσφέρει χώρους και άνεση που θυμίζουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο, ενώ διακρίνεται και για την αυστηρότητα κατασκευής που διακρίνει τα μοντέλα του γερμανικού ομίλου. Τέλος, το νεοφερμένο Aygo, απέκτησε μια δυναμική εμφάνιση, η οποία συνοδεύεται και από τη φουτουριστική σχεδίαση του ποιοτικού εσωτερικού. Η τελική απόφαση είναι δύσκολη, μιας και οι τιμές τους βρίσκονται κοντά. Συνολικά, φαίνεται πως το νέο Toyota Aygo κερδίζει περισσότερες ψήφους, αφού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει εμφάνιση, ποιότητα, οδηγική ωριμότητα, φουτουριστική σχεδίαση, αλλά και το βαρύ όνομα αξιοπιστίας Toyota, που πλασιώνεται από την 6ετή εγγύηση της φίρμας. Το up! ακολουθεί κατά πόδας, αλλά, ως αυτόματο, δεν είναι το καλύτερο εδώ. 

 
 • Ζάχος

  Αν δεν ενδιαφέρεστε για το ''μπραντ'' το ίδιο ακριβως αυτοκίνητο η σκοντα το δίνει 1000 περίπου ευρώ φτηνότερα και με 4 Χρόνια εγγύηση...

    8
 • Βατάτζης

  Με 10 χιλ ακριβως, παίρνετε το Suzuki Celerio πλούσια εκδοση με κανονικό πίσω παράθυρο, 260 λίτρα πορτ μπαγκαζ, πολυ χώρο για τα γόνατα, πολύ καλες επιδόσεις, χωρίς τελη, πίσω ηλ.παράθυρα, μπλουτουθ και αξιοπιστία ιάπωνα...

    5
 • Γιώργος

  είμαι κάτοχος Seat Mii (αδερφάκι του UP) οχι αυτόματο, και πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο μαζί του σαν δεύτερο αυτοκίνητο και όχι χρήση μόνο στην πόλη καθώς έχει κάνει πάνω από 10.000 χλμ αυτή την περίοδο σε ανοιχτούς δρόμους με ταχύτητες 120+ θα έλεγα οτι ειναι μια επιλογή που θα την έκανα ξανα με κλειστά μάτια.

    4

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ