• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας εκτυλίχθηκε το περιστατικό με το φλεγόμενο, χωρίς οδηγό όχημα.

Φλεγόμενο, ακυβέρνητο αυτοκίνητο (+video)

5.225 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/1/2017

Στους δρόμους της Λαμίας συνέβη ένα πρωτοφανές περιστατικό με ένα ακυβέρνητο αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες εν κινήσει. Μάθετε τι έγινε.

 
Το παλιό αυτοκίνητο μάρκας VW, κατά πάσα πιθανότητα μοντέλο Golf 2ης γενιάς, κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες βγήκαν αμέσως έξω από το αυτοκίνητο, καλώντας για βοήθεια. Ωστόσο, πάνω στον πανικό ο οδηγός δεν φρόντισε να ακινητοποιήσει το όχημα «δένοντας» το χειρόφρενο, έχοντας ως αποτέλεσμα να κινείται ακυβέρνητο πλέον στον κατηφορικό δρόμο.
 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, «Περπατούσα στο δρόμο όταν είδα ξαφνικά να βγαίνει καπνός από το καπό. Πολύ γρήγορα είχε λαμπαδιάσει η μηχανή. Ο οδηγός και ο συνοδηγός πετάχτηκαν έξω. Ένα υπάλληλος από γειτονικό μαγαζί άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει τη φωτιά. Το αυτοκίνητο όμως άρχισε να κινείται και υπήρχε κίνδυνος να πέσει πάνω σε κάποια άλλα. Ευτυχώς κάποιοι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και σιγά σιγά να το οδηγήσουν στο τέλος του δρόμου στις γραμμές χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα. Την ώρα εκείνη ήρθε και η πυροσβεστική...»
 

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ