" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Ford πούλησε 293.663 Fiesta πέρσι στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η JATO Dynamics.

Με την πρωτιά στην Ευρώπη του Fiesta -για 2ο συνεχόμενο χρόνο- η Ford λαμβάνει αισιόδοξα μηνύματα για τις πωλήσεις των μοντέλων της τη νέα χρονιά.

O Roelant de Waard, αντιπρόεδρος Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης δήλωσε ότι «το Fiesta προσελκύει πελάτες που γοητεύονται από τον απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα του».

Tο Fiesta πωλείται σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο και λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία προσθέτει έξτρα βάρδιες αυτό το μήνα.

Ford Fiesta: No.1 στην Ευρώπη για 2η χρονιά

Διαβάστηκε από 3873 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2014

Το Ford Fiesta αναδείχτηκε No.1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη και το 2013. Η Ford πούλησε 293.663 μονάδες πέρσι στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η JATO Dynamics, με αποτέλεσμα να γίνει best seller στα μικρά για 2η συνεχή χρονιά.

 
Με την πρωτιά στην Ευρώπη του Fiesta -για 2ο συνεχόμενο χρόνο- η Ford λανβάνει αισιόδοξα μηνύματα για τις πωλήσεις των μοντέλων της τη νέα χρονιά.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Roelant de Waard, αντιπρόεδρος Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης δήλωσε ότι «το Fiesta προσελκύει πελάτες που γοητεύονται από τον απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα του αλλά και οδηγούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για την απόδοση του βραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost». Επιπλέον, πρόσθεσε πως «από το δυναμικό και πρακτικό Fiesta ST μέχρι το υπεραποδοτικό, νέο Fiesta ECOnetic – και τις 11.400 και πλέον εκδόσεις – οι αγοραστές μικρών αυτοκινήτων βρίσκουν στο Fiesta ένα μοντέλο κατάλληλο για τις ανάγκες τους.»

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το Fiesta πωλείται σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο και λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία προσθέτει έξτρα βάρδιες αυτό το μήνα και αυξάνει την παραγωγή του Fiesta κατά 110 αυτοκίνητα την ημέρα. Επίσης, η Ford απασχολεί περίπου 47.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της και περίπου 67.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων.

Tags: FORD FIESTA