Ο Bakkerud στις δοκιμές.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Bakkerud στις δοκιμές.

Ford Focus RX + video

3.229 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2016)

Η Ford εξελίσσει ένα Ford Focus RS για να τρέξει στο Παγκόσμιο FIA Rallycross Championship, το νέο Ford Focus RS RX.

Η Ford Motor Company είναι στην ευχάριστη θέση να δείξει στο κοινό τι κάνει αυτές τις μέρες. Μέσα σε όλα η Ford εξελίσει ένα Ford Focus RS για να τρέξει στο Παγκόσμιο FIA Rallycross Championship, το νέο Ford Focus RS RX είναι ένα βελτιωμένο RS, το οποίο υπόσχεται να είναι αρκετά άγριo.
Στο πρώτο μέρος της σειράς, μάθαμε ότι η Ford Performance συνεργάζεται με το αγωνιστικό τμήμα M-Sport στο Cockermouth στην Αγγλία και τον Ken Block με την Hoonigan Racing για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Block και Bakkerud θα είναι τα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν  Ford στο FIA Rallycross Championship και θα οδηγούν τα Ford Focus RS RX.
   
Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε το δεύτερο μέρος της σειράς και θα διαπιστώσετε το έργο της M-Sport, δεδομένου ότι κατασκευάζει τα μέρη και συναρμολογεί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ο Ken Block δεν εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο ωστόσο οι παρεμβάσεις του, καθώς και ολόκληρης της ομάδας του, στην εξέλιξη του συγκεκριμένου αυτοκίνητου έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο Block στις δοκιμές.

Ο Block στις δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto