To Focus ξεχωρίζει με την οδηγοκεντρική του συμπεριφορά. Έχει αυξημένα όρια πρόσφυσης, όντας ταυτόχρονα άνετο στο δρόμο.

Το Nissan Pulsar διαθέτει μεγάλα μετατρόχια και πατάει πολύ καλά, αλλά δίνει έμφαση στην παροχή άνετων και ήσυχων μετακινήσεων.

Η ανάρτηση του Fiat Tipo προσφέρει καλά επίπεδα άνεσης σε ταξίδια, χωρίς να είναι ιδιαίτερα μαλακή.

Στο δρόμο: Σταθερό το Tipo

32.192 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Πολύ καλή ασφάλεια και άνεση συνδυάζουν τα μικρομεσαία του θέματός μας, ικανοποιώντας τον οδηγό στο δρόμο, αφού διαθέτουν ποιοτικό και στιβαρό πάτημα, δηλαδή χαρακτηριστικά για ξεκούραστα ταξίδια.
Στην πράξη, το Ford Focus είναι πιο οδηγοκεντρικό, όντας το μόνο με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Προσφέρει ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας στον οδηγό, έχει αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης, άκαμπτο πλαίσιο, αποτελεσματικά φρένα και κοφτερό τιμόνι που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Παράλληλα, η ανάρτηση φροντίζει ώστε να φιλτράρονται αποτελεσματικά οι ανωμαλίες του δρόμου. 
 
Το Nissan Pulsar δίνει έμφαση στην παροχή άνετων και ήσυχων μετακινήσεων. Οι μαλακές ρυθμίσεις της ανάρτησης διαχειρίζονται εξαιρετικά το μεγαλύτερο ποσοστό των κακοτεχνιών, τη στιγμή που η πολύ καλή ηχομόνωση κρατάει μακριά από την καμπίνα το θόρυβο από τον κινητήρα και το δρόμο. Αν πιεστεί αντιδρά προοδευτικά και προβλέψιμα εκμεταλλευόμενο στοιχεία, όπως το μακρύ μεταξόνιο. Το μόνο, που θα μπορούσε να του προσάψει κανείς είναι η κάπως άτονη (συνολικά) οδηγική αίσθηση.
 
Τέλος, το Fiat Tipo προσφέρει ιδιαίτερα άνετες μετακινήσεις, ενώ επιπλέον, χάρη στην ανάρτησή του, το αμάξωμά του δεν παρουσιάζει πλαδαρότητα, ικανοποιώντας με το στιβαρό και σίγουρο πάτημά του σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο στις υψηλές ταχύτητες ακούγεται λίγο θόρυβος κατά την κύλισή του, αλλά και από τον κινητήρα. Τέλος, σε σβέλτους ρυθμούς, το Tipo θα παραμείνει προβλέψιμο στις αντιδράσεις του και σταθερό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto