Στο φρεσκάρισμα του Civic hatchback προχώρησε η Honda ξεκινώντας από την αμερικάνικη αγορά.

Tο σύστημα ψυχαγωγίας είναι συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.

H Honda σε κάθε έκδοση προσφέρει ένα διαφορετικό σχέδιο στο ταμπλό.

Φρεσκάρισμα για το Honda Civic

12.073 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2019)

Στο φρεσκάρισμα του Civic hatchback προχώρησε η Honda ξεκινώντας από την αμερικάνικη αγορά, προσφέροντας στο μοντέλο μία ήπια ανανέωση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση στην έκδοση Sport και Sport Touring.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Αφήνοντας αρχικά τις οπτικές ενημερώσει στην άκρη, να πούμε πως η πιο σημαντική αλλαγή στην έκδοση Sport Touring είναι η διαθεσιμότητά του τόσο με το CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και το εξατάχυτο χειροκίνητο, κάτι που ήδη συνέβαινε στην έκδοση Sport.
 
Από κει και πέρα το σύστημα ψυχαγωγίας που είναι συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, έρχεται ως στάνταρ στην έκδοση Sport με οθόνη 7 ιντσών. Μιλώντας για το εσωτερικό να πούμε μια νέα ταπετσαρία είναι μέρος της γκάμας, ενώ η έκδοση Sport λαμβάνει και σπορ καθίσματα. Παράλληλα η Honda σε κάθε έκδοση προσφέρει ένα διαφορετικό σχέδιο στο ταμπλό, ενώ βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση κάνοντας έτσι πιο ξεκούραστες τις διαδρομές.
 
Στο εξωτερικό μέρος η ιαπωνική φίρμα έδωσε στο μοντέλο ένα νέο πλαίσιο για τα φώτα ομίχλης, ενώ η μάσκα μαζί με τα φωτιστικά σώματα κάνουν την εμφάνισή τους με πιο σκούρα χαρακτηριστικά. Όλα τα Civic hatchback λαμβάνουν πλέον γκρι ή μαύρες ζάντες.
 
Τέλος να σημειωθεί πως οι αλλαγές στο Civic hatchback συνοδεύτηκαν με μία μικρή αύξηση στις τιμές, με την πιο οικονομική έκδοση να ξεκινά από τις 22.580 δολάρια (20.250 ευρώ περίπου).

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC