Φρεσκάρισμα και έξτρα εξοπλισμός για το Nissan Qashqai
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρεσκάρισμα και έξτρα εξοπλισμός για το Nissan Qashqai

15.349 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2022)

Ήπια ανανέωση πραγματοποίησε στο Qashqai η Nissan, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον στάνταρ αλλά και τον προαιρετικό εξοπλισμό!

Νέο λογότυπο και φρεσκάρισμα στο εξωτερικό

Ελαφρώς φρεσκαρισμένο και με επιπλέον εξοπλισμό θα προσφέρει πλέον το Qashqai η Nissan, ανακοινώνοντας μία σειρά από αλλαγές που θα ισχύουν στην γκάμα του «βασιλία» των SUV.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος εκεί οι αλλαγές είναι μικρές, ωστόσο αξίζουν να αναφερθούν. Αρχικά η μάρκα αποφάσισε να εφαρμόσει στο μοντέλο το νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο εμφανίζεται στο μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος, στα καπάκια των τροχών και στο κέντρο του τιμονιού. Από κει και πέρα ο πίσω προφυλακτήρας αλλάζει χρώμα, πηγαίνοντας από το ανοιχτό γκρι σε πιο σκούρα απόχρωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιπλέον εξοπλισμός

Από κει και πέρα, εκτός των μικρών αλλαγών στην εμφάνιση η ιαπωνική φίρμα προχωρά σε αλλαγές αναφορικά με το εξοπλιστικό επίπεδο του μοντέλου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Μεταξύ άλλων τα εμπρός φώτα ομίχλης LED που αποτελούσαν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού θα γίνουν στάνταρ στο κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο (Tekna+). Στο εσωτερικό, μια οθόνη πλοήγησης 12,3 ιντσών θα τοποθετηθεί στάνταρ από το επίπεδο εξοπλισμού N-Connecta, όπως ακριβώς ισχύει και στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή.

Βελτιώσεις στις Υπηρεσίες Nissan Connect

Από κει και πέρα το Nissan Qashqai θα επωφεληθεί επίσης από βελτιώσεις στις Υπηρεσίες Nissan Connect, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, ψηφιακό εγχειρίδιο κατόχου, φωνητικό προσωπικό βοηθό (Alexa) και πληροφορίες στάθμευσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda