Το δικό τους Nissan Leaf μπορούν πλέον να διαμορφώσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω ενός online διαμορφωτή.

Φτιάξε το δικό σου Leaf

3.266 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2018)

Το δικό τους Nissan Leaf μπορούν πλέον να διαμορφώσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω ενός online διαμορφωτή.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της Nissan των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς αποτελεί μία από τις αγορές όπου είναι διαθέσιμο το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.
 
Κάνοντας χρήση αυτής της δυνατότητας οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις εκδόσεις S, SV και SL, οι οποίες έχουν μικροδιαφορές στον εξοπλισμό, ωστόσο εξακολουθούν να μοιράζονται τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα και την ίδια μπαταρία, έχοντας ίδια ιπποδύναμη και αυτονομία.
Μετά την επιλογή της έκδοσης ο χρήστης καλείται να επιλέξει το εξωτερικό χρώμα, στη συνέχεια την επένδυση του εσωτερικού και στο τέλος το πακέτο εξοπλισμού.
 
Να θυμίσουμε πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan έχει ως πηγή ενέργειας μια μπαταρία ιόντων λιθίου 40 kWh, η οποία συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο προσφέρει στο αυτοκίνητο την ισχύ 150 ίππων και 320 Nm ροπής. Μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται πως το νέο Leaf είναι σε θέση να διανύσει 378 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 144 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή του μοντέλου για την αγορά της Ευρώπης βρίσκεται σε εξέλιξη, λαμβάνοντας χώρα στο εργοστάσιο του Sunderland στο Ηνωμένο Βασίλειο.

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER