Η Alfa Romeo Tonale έγινε το νέο περιπολικό της Ιταλίας
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Alfa Romeo Tonale έγινε το νέο περιπολικό της Ιταλίας

11.818 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2023)

- 850 Alfa Romeo Tonale θα γίνουν περιπολικά.
- Ήπια υβριδική με 163 ίππους.
- Με γαλανόλευκη εμφάνιση.
- Διαθέτει έξτρα εξοπλισμό λόγω του νέου της ρόλου.

850 Tonale θα γίνουν περιπολικά

Νέο ρόλο και εμφάνιση απέκτησε στην Ιταλία η Alfa Romeo Tonale, καθώς το δημοφιλές SUV μπαίνει στη μάχη κατά της εγκληματικότητας αποτελώντας το νέο αστυνομικό όχημα της κρατικής αστυνομίας της Ιταλίας. 850 Alfa Romeo Tonale θα αποκτήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη τη γειτονική χώρα, εξοπλισμένες με υβριδικό σύστημα κίνησης με 163 άλογα.

Με γαλανόλευκη εμφάνιση

Για τις ανάγκες της κρατικής αστυνομίας της χώρας, η Tonale έλαβε το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα με τα λευκά γραφικά, διαφέροντας έτσι σε εμφάνιση από την Alfa Romeo Tonale που πήραν πριν από λίγους μήνες στα χέρια του το τμήμα των Carabinieri. Συνολικά 850 Tonale θα ενταχθούν στον στόλο οχημάτων της αστυνομίας σε όλη την Ιταλία, δίνοντας συνέχεια σε μία παράδοση που χρονολογείται από το 1952 όταν οι αρχές παρέλαβαν 400 1900 TI και 1900 Super sedan.

Ήπια υβριδική με 163 ίππους

Κάθε ένα από τα νέα SUV εφοδιάζεται με έναν ήπιο υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 163 ίππους. Η κίνηση οδεύει στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, όπως δηλαδή ισχύει και στις Tonale που προσφέρονται στο αγοραστικό κοινό.      

Με έξτρα εξοπλισμό λόγω του νέου της ρόλου

Ωστόσο, αυτό που δεν έχουν οι συμβατικές Alfa Romeo Tonale είναι η βαλλιστική και αντιθραυστική προστασία της αστυνομικής έκδοσης, τα μπλε LED φώτα που βρίσκονται βυθισμένα στην μάσκα, τον φάρο στην οροφή, τη σειρήνα και άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda