3 φωτογραφίες »

To μοντέλο στην έκδοση C-Series.

Η C-Series έκδοση για το Citroen Grand C4 SpaceTourer

3.401 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

To Grand C4 SpaceTourer είναι ένα ακόμη μοντέλο της Citroen που λαμβάνει την ειδική έκδοση C-Series που έχει ήδη βρεθεί στην γκάμα πολλών άλλων μελών της γαλλικής οικογένειας.


Eίναι καιρός πλέον και για το Citroen Grand C4 SpaceTourer να καλωσορίσει την C-Series έκδοση στην γκάμα του και να γίνει το πέμπτο μοντέλο της φίρμας που την αποκτά μετά τα C3 Aircross, C4 Cactus, C3 και C5 Aircross. Σύντομα, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το Berlingo σε συγκεκριμένες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Η C-Series προσφέρει στο μοντέλο ασημένιες ράγες οροφής, μαύρες θήκες καθρεπτών, 17άρες Ζephyr Diamond μαύρες ζάντες αλουμινίου και εμβλήματα με το όνομα της έκδοσης. Το αυτοκίνητο σε αυτή την έκδοση μπορεί να χρωματιστεί με ένα από τα παρακάτω χρώματα: Polar White, Onyx Black, Soft Sand, Cumulus Grey, Platinum Grey, Ruby Red και Alchemy Blue.

Η περιποίηση της καμπίνας περιλαμβάνει την τοποθέτηση γκρι μαλακών υλικών στο ταμπλό και στις θύρες, γκρι υφασμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές και εμβλήματα C-Series, μαύρα χερούλια στους καθρέπτες και ειδικά πατάκια με κόκκινες ραφές.

Η C-Series τοποθετείται ανάμεσα στo εξοπλιστικό επίπεδο Feel και το κορυφαίο Shine και περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό: κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο, έξυπνα φώτα ομίχλης και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η έκδοση θα λανσαριστεί στην Ευρώπη την 1η Ιουνίου σε εκδόσεις βενζίνης και diesel.
 

ELASTIKA 2024
OPEL