Η DS Automobiles λανσάρει δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις

2.034 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2024)
Η DS Automobiles λανσάρει δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις
2 Φωτογραφίες »

- Στόχος της γαλλικής μάρκας είναι να απλουστεύσει τον διαχωρισμό των εξοπλιστικών επιπέδων
- Η έκδοση PALLAS είναι εμπνευσμένη από τα πολυτελή ξενοδοχεία και επιστρέφει από το 1964
- Η έκδοση ÉTOILE έχει αναφορά στην Αψίδα του Θριάμβου στα Ηλύσια Πεδία
- Κάθε εξοπλιστική έκδοση θα φέρει το δικό της λογότυπο
- Θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο DS 4 τον Απρίλιο

Στόχος της γαλλικής μάρκας είναι να απλουστεύσει τον διαχωρισμό των εξοπλιστικών επιπέδων

Εντός του 2024, τα μοντέλα της DS Automobiles θα υιοθετήσουν μια νέα δομή και θα βασίζονται σε δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις, την βασική PALLAS και την πιο εκλεπτυσμένη ÉTOILE. Στόχος της γαλλικής μάρκας είναι να απλουστεύσει τον διαχωρισμό των εξοπλιστικών επιπέδων και να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά τους. Οι νέες εξοπλιστικές εκδόσεις δίνουν έμφαση στην πολυτέλεια κάνοντας χρήση κορυφαίων υλικών, με την καμπίνα να είναι ντυμένη με ύφασμα Alcantara ή δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας.

Η έκδοση PALLAS είναι εμπνευσμένη από τα πολυτελή ξενοδοχεία και επιστρέφει από το 1964

Ξεκινώντας από την έκδοση PALLAS αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα είναι εμπνευσμένο από το «Palace» που συναντάμε στα πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Επίσης, η ονομασία PALLAS έχει και ιστορική σημασία καθώς είχε πρωτοεμφανιστεί στο εμβληματικό Citroen DS το μακρινό 1964 και μετά από από 6 δεκαετίες επιστρέφει για να φέρει ξανά τη γαλλική φινέτσα στην γκάμα μοντέλων της DS Automobiles.

Η έκδοση ÉTOILE έχει αναφορά στην Αψίδα του Θριάμβου στα Ηλύσια Πεδία

Συνεχίζοντας, η πλουσιότερη έκδοση ÉTOILE φέρει κι αυτή μια άκρως παριζιάνικη ονομασία, που προέρχεται από το σύμβολο της Place Charles-de-Gaulle (παλαιότερα γνωστή ως Place de l'Étoile), στη μέση της οποίας βρίσκεται η Αψίδα του Θριάμβου στα Ηλύσια Πεδία. Παράλληλα, «Etoile» ονομάζεται και η ύψιστη διάκριση που απονέμεται στους χορευτές μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού (Opéra National de Paris) από τον 19ο αιώνα.

Κάθε εξοπλιστική έκδοση θα φέρει το δικό της λογότυπο

Κάθε μια από τις νέες εκδόσεις θα φέρει το δικό της ειδικό λογότυπο. Το λογότυπο της PALLAS συνδυάζει την πόρτα ενός πολυτελούς παριζιάνικου ξενοδοχείου και τον Ιστορικό ¶ξονα του Παρισιού (Arc de Triomphe du Carrousel, Concorde Obelisk, η Αψίδα του Θριάμβου και η Arche de la Défense), ενώ η σχεδίαση στο λογότυπο της ÉTOILE απεικονίζει δώδεκα φωτεινές ακτίνες που συγκλίνουν προς την Place Charles-de-Gaulle, η οποία ονομαζόταν Place de l'Étoile μέχρι το 1970.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
KIA