" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο 1ο Women in Action event οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ford Fiesta.

Η Ford βραβεύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Διαβάστηκε από 2784 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/11/2013

Η Ford υποστηρίζει το 1ο Women in Action event την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και βραβεύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, σε ένα all-day-event που διοργανώνεται από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες.

 
Στο 1ο Women in Action event, που διεξάγεται στο «The Hub Events» (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα) την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, οι εκπρόσωποι 50 γυναικείων επιχειρήσεων, από διαφορετικούς κλάδους και τομείς, θα παρουσιάσουν το έργο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλους τους επισκέπτες, αξιοποιώντας την ευκαιρία να αναπτύξουν το δίκτυό τους. Ταυτόχρονα, η ευκαιρία αυτή θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν μια πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά δεν έχουν τολμήσει να την κάνουν πράξη.

Αυτήν ακριβώς την έμπνευση και την καινοτομία έρχεται να επιβραβεύσει η Ford, κατά τη διάρκεια του Women in Action. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρείας «Voice of Women gets stronger and stronger», μίας πρωτοβουλίας που προωθεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ανά τον κόσμο, μία από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αναδειχθεί από τους επισκέπτες της εκδήλωσης ως η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα και θα κερδίσει το Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που έχει εξασφαλίσει ειδικά για την εκδήλωση η Ford.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ford Fiesta που συνδυάζει τεχνολογίες, όπως τη νέα τεχνολογία MyKey που επιτρέπει στους γονείς νεαρών οδηγών να ρυθμίζουν την τελική ταχύτητα και να περιορίζουν την ένταση ήχου του ηχοσυστήματος. Το Ford Fiesta μάλιστα θα είναι ο πρωταγωνιστής σε ειδικό βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανώτριες 4moms.gr και το οποίο θα προβάλλεται στο χώρο του «The Hub Events» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρέχοντας συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του «Women in Action», η Ford θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς επισκέπτες. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, θα διεξαχθούν εικοσάλεπτα διαδραστικά προγράμματα για παιδιά 3-12 ετών, με θέμα την ασφάλεια και την προστασία τους όταν κινούνται στο δρόμο.

Τέλος, το 1ο Women in Action θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και θα φιλοξενήσει σεμινάρια, shopping, συζητήσεις, συμβουλές, παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες. Επίσης υπάρχει διαθέσιμο Parking: Πειραιώς 133 (είσοδος 1) & Αλκμήνης 12 (είσοδος 2).

Tags: FORD FIESTA