• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Το νέο Honda CR-V Black Edition αρχικά απευθύνεται στους Ιάπωνες αγοραστές.

Η Honda μαύρισε το CR-V

6.845 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2020)

Καλοκαίρι και μαύρισμα πάνε μαζί και έτσι η Honda πήρε την απόφαση να προσφέρει μία νέα έκδοση στο CR-V κατάλληλη για την περίσταση την οποία και ονόμασε Black Edition.


Αρχικά, η νέα έκδοση απευθύνεται στους αγοραστές της Ιαπωνίας στην αγορά της οποίας είναι ήδη διαθέσιμη από τις 19 Ιουνίου. Το νέο Honda CR-V Black Edition ακολουθώντας κατά γράμμα τις ιδιότητες της έκδοσης διαθέτει μία νέα εμφάνιση χάρη στις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, το μαύρο περίγραμμα στους προβολείς μπρος και πίσω, αλλά και γενικότερα το μαύρο χρώμα που καλύπτει απ` άκρη σ` άκρη το αμάξωμα.
 
Το εσωτερικό ακολουθεί την ίδια λογική. Το  Honda CR-V Black Edition διαθέτει μαύρα δερμάτινα καθίσματα με λογότυπο Black Edition, μαύρη επένδυση οροφής, μαύρα πάνελ στις πόρτες και φυσικά μαύρο ταμπλό.
 
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, η ιαπωνική φίρμα θα προσφέρει το μοντέλο εξοπλισμένο είτε με τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα VTEC 1,5 λίτρων είτε με το υβριδικό σύστημα κίνησης e: HEV που στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζεται με 2λιτρο κινητήρα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.
 
Άλλα χαρακτηριστικά την μαύρης έκδοσης του ιαπωνικού SUV περιλαμβάνουν το θερμαινόμενο τιμόνι ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού, ενώ η Honda έχει προσθέσει επίσης τρία νέα χρώματα στην παλέτα του SUV, μια νέα υφασμάτινη / δερμάτινη ταπετσαρία για την έκδοση EX. Στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση στάνταρ είναι και τα πίσω θερμαινόμενα καθίσματα.
 
Οι τιμές για το Honda CR-V Black Edition ξεκινούν από 3.774.100 γιεν (περίπου 31.489 ευρώ) για το μοντέλο με τον 1.500άρη κινητήρα, ενώ στην υβριδική έκδοση, το CR-V e: HEV EX Black Edition κοστίζει από 4.388.400 γιεν (περίπου 36.217 ευρώ). Η τετρακίνηση προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα με έξτρα κόστος.

37 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  CR-V