Η Maserati Project24 επιστρέφει με νέες εικόνες
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Maserati Project24 επιστρέφει με νέες εικόνες

1.856 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

Νέες εικόνες της επερχόμενης Project24 έδωσε στη δημοσιότητα η Maserati προσφέροντας καθαρή θέα στην αγωνιστική έκδοση της MC20.

Η πιστάδικη Maserati

Η επερχόμενη Maserati Project24 ανακοινώθηκε από την ιταλική μάρκα για πρώτη φορά τα μέσα Ιουλίου. Σήμερα το ιταλικά πιστάδικο μοντέλο επιστρέφει σε νέες εικόνες-σχέδια, που μας δίνουν μία ξεκάθαρη οπτική για την εμφάνιση που διαθέτει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεχωρίζει το φωτιζόμενο κεντρικό πτερύγιο

Κοιτώντας από ψηλά το φωτιζόμενο κεντρικό πτερύγιο που εκτείνεται από την οροφή μέχρι την τεράστια αεροτομή είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση. Από κει και πέρα το αμάξωμα είναι άκρως αεροδυναμικό, με στοιχεία όπως ο μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης, το μπροστινό σπλίτερ και το αεριζόμενο καπό, να συνθέτουν την επιθετική όψη που συνήθως βρίσκουμε σε αυτοκίνητα πίστας.

Μόνο 62 μονάδες όλες για την πίστα

Η Maserati θα κατασκευάσει μόλις 62 μονάδες της Project24, υπογραμμίζει όμως πως οι ιδιοκτήτες θα διαμορφώσουν τα αυτοκίνητά τους μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης Fuoriserie και πως η Project24 θα είναι το πιο προσαρμόσιμο αυτοκίνητό της μέχρι σήμερα. Σημειώνεται πως η ονομασία Project24 είναι προσωρινή, καθώς μεταγενέστερα η φίρμα θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της επίσημης ονομασίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
skoda