Η Nissan πανηγυρίζει ρεκόρ της Mercedes
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nissan πανηγυρίζει ρεκόρ της Mercedes

3.502 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

Η Mercedes-AMG κατάφερε χρόνο ρεκόρ σε πίστα της Ινδίας και ο υπεύθυνος του twitter της Nissan έσπευσε να πανηγυρίσει! Ναι, καλά διαβάσατε, της Nissan. Αυτα συμβαίνουν όταν μπερδεύεις το Nissan GT-R με τη Mercedes-AMG GT R.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, ωστόσο μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα είτε μικρότερης, είτε μεγαλύτερης κλίμακας. Όταν εμπλέκονται δε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες η κατάσταση μπορεί να περιπλεχτεί λίγο περισσότερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε μια τέτοια κατάσταση φαίνεται να ενεπλάκη ο υπεύθυνος των social media της Nissan Ινδίας καθώς έσπευσε να πανηγυρίσει με δημοσίευση στο Twitter, από τον επίσημο λογαριασμό της ιαπωνικής φίρμας, το νέο ρεκόρ στην πίστα «Buddh International Circuit» στο Δελχί. Το μόνο κακό είναι ότι το ρεκόρ δεν έγινε με Nissan GT-R, αλλά με μια Mercedes-AMG GT R.
 

Πως προέκυψε αυτό το λάθος; Μια παύλα στο hashtag (#GTR) ήταν αρκετή για να μπερδέψει τον άνθρωπο της ιαπωνικής φίρμας με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην επίμαχη δημοσίευσης. Αυτή η απροσεξία φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς όπως βλέπετε και στο printscreen αυτός που έκανε το retweet δεν είδε ποτέ την φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η καταπράσινη Mercedes-AMG GT R με το χρονόμετρο σταματημένο στα 2:09.853 που είναι και το νέο ρεκόρ της πίστας στο Δελχί.

Το συγκεκριμένο post δεν έμεινε για πολλή ώρα «στον αέρα», ωστόσο έχει ήδη προλάβει να κάνει το γύρο του διαδικτύου! Προσοχή λοιπόν σε όσα γράφονται, διότι ως γνωστόν... scripta manent.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda