H Porsche θέλει να συμμετάσχει και αυτή με τα δικά της ηλεκτροκίνητα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Porsche θέλει να συμμετάσχει και αυτή με τα δικά της ηλεκτροκίνητα.

Η Porsche στα ηλεκτρικά

2.539 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2017)

Η Porsche φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τη Volkswagen στον δρόμο της ηλεκτροκίνησης. Διάβασε ποια είναι τα μοντέλα στα οποία θα επικεντρωθούν .

Με την Volkswagen να έχει στόχο να δρομολογήσει περισσότερα από 30 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2025, η Porsche θέλει να συμμετάσχει και αυτή με τα δικά της ηλεκτροκίνητα.

Θα γίνει το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που τροφοδοτείται από μπαταρία.

Θα γίνει το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που τροφοδοτείται από μπαταρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας στο Reuters στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017, ο επικεφαλής πωλήσεων της Porsche, Detlev von Platen, παραδέχθηκε ότι μια έκδοση με μηδενικές εκπομπές πάνω στο Macan βρίσκεται σε συζητήσεις.
Ο von Platen δήλωσε : «Έχουμε άλλες ιδέες πέρα από την Μission Ε. To Macan είναι ένα μοντέλο που μπορούμε να το φανταστούμε να είναι ηλεκτροκίνητο".

Υπάρχουν, όμως, άλλα οχήματα που θα  μπορούσαν να μετατραπούν σε ηλεκτρικά ή έστω υβριδικά, όπως η 911 και τα Boxster / Cayman, τα οποία θα μπορούσαν να συνδυάζουν κινητήρες βενζίνης με ηλεκτρικούς κινητήρες. Μαζί, αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να αυξήσουν  τις πωλήσεις της μάρκας σε περίπου 300.000 μονάδες ετησίως μέχρι το 2020, από 238.000 που ήταν πέρυσι.
 
"Αυτό θα είναι μια συνέπεια της επέκτασης των προϊόντων μαςΆΆ πρόσθεσε ο von Platen. "Είμαστε χαρούμενοι που μεγαλώνουμε ως μάρκα και να θέλουμε να μεγαλώνουμε αλλά μόνο πάνω σε μια πολύ ισχυρή βάση. Η μάρκα πρέπει να παραμείνει αποκλειστική."Εν τω μεταξύ, η Porsche συνεχίζει να επικεντρώνεται στην Mission E, η οποία θα γίνει το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που τροφοδοτείται από μπαταρία.

Θα έρθει την αγορά μέχρι το 2020, και θα ανταγωνιστεί όμοια μοντέλα, σαν το Tesla Model S. Η Mission E θα κοστίσει στην εταιρεία περίπου 1.1 δις ¤, μέχρι να είναι έτοιμη για τους καταναλωτές.

Πώς σου φαίνονται οι πρωτοβουλίες της; Θα αγόραζες μια ηλεκτροκίνητη Porsche;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda