H Toyota παρουσίασε το Crown σε κάμπριο έκδοση
5 Φωτογραφίες »

H Toyota παρουσίασε το Crown σε κάμπριο έκδοση

3.765 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2024)

- Η έκδοση κάμπριο του Crown Crossover θα έχει ανοιχτή καμπίνα
- Θα διαθέτει υβριδικό κινητήριο σύνολο συνολικής απόδοσης 349 ίππων
- Η μάρκα δεν σχεδιάζει να το μετατρέψει σε μοντέλο παραγωγής στο μέλλον

Η έκδοση κάμπριο του Crown Crossover θα έχει επανασχεδιασμένη ανοιχτή καμπίνα

Μετά το Toyota Century SUV Convertible, που δημιουργήθηκε ως όχημα παρέλασης για τους πρωταθλητές της πάλης Sumo, η Toyota αποκάλυψε άλλο ένα κάμπριο στην Ιαπωνία, αυτή τη φορά βασισμένο στο Crown Crossover. Το νέο κάμπριο μοντέλο έχει πολλές ομοιότητες με το Crown Crossover, αλλά η οροφή και οι κολόνες έχουν κοπεί, ενώ διαθέτει τέσσερις πόρτες οι οποίες είναι χωρίς πλαίσιο. Επιπλέον, διατηρεί την ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία του Crown Crossover και, επειδή δεν διαθέτει αναδιπλούμενη οροφή, δεν έχει μειωθεί ο χώρος φόρτωσης (πορτπαγκαζ). Για μια πιο λεπτομερή ματιά σε αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της Toyota (παρουσίαση στα 10:23 πρώτα λεπτά), αν και θα πρέπει να μιλάτε ιαπωνικά για να το καταλάβετε πλήρως.

Θα διαθέτει υβριδικό κινητήριο σύνολο συνολικής απόδοσης 349 ίππων

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τυχόν μηχανικές τροποποιήσεις, οπότε είναι πιθανό το μοντέλο να τροφοδοτείται από το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό κινητήριο σύνολο της έκδοσης Crown Crossover RS. Το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης έως 349 ίππους (257 kW).

Η μάρκα δεν σχεδιάζει να το μετατρέψει σε μοντέλο παραγωγής στο μέλλον

Αρχικά, ήταν το Crown Convertible που προοριζόταν ως αυτοκίνητο παρέλασης για τους πρωταθλητές της πάλης σούμο, αλλά η επιτροπή επέλεξε τελικά αντί αυτού το Century.  Ανεξάρτητα από αυτό, η έκδοση κάμπριο του Crown Crossover αποτελεί μια μοναδική κατασκευή χωρίς σχέδια για μελλοντική παραγωγή. Ωστόσο, οι λάτρεις του Crown Crossover θα χαρούν να ακούσουν ότι η Toyota βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης μιας ειδικής έκδοσης με off-road ικανότητες, ενώ υπάρχουν φήμες και για μια έκδοση GR με καλύτερες επιδόσεις που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα μέσα του 2024.

Hyundai
KIA