Αναφορές κάνουν λόγο ότι το εσωτερικό του θα είναι εξαιρετικά ευρύχωρο.

Σύμφωνα με την Auto Bild, η VW θεωρεί ότι η αγορά των minivans στην Ευρώπη έχει αρχίσει να «μικραίνει».

Η VW βάζει τέλος σε Golf Sportvan και Touran;

2.232 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Πηγές από την Γερμανία κάνουν λόγο ότι η VW σχεδιάζει να προχωρήσει στο λανσάρισμα ενός νέου van για να αντικαταστήσει τα δύο αυτά μοντέλα σε λίγα χρόνια. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε τρία περίπου χρόνια, η Volkswagen σχεδιάζει να αναπροσαρμόσει την γκάμα των van της στην Ευρώπη, «κόβοντας» το Golf Sportsvan και το Touran και αντικαθιστώντας τα με ένα στιλάτο και μικρό minivan που διαρρέεται ότι θα έχει την ονομασία Variosport.

Σύμφωνα με την Auto Bild, η VW θεωρεί ότι η αγορά των minivans στην Ευρώπη έχει αρχίσει να «μικραίνει». Για αυτό το λόγο, φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να υιοθετήσει στο Variosport μια πιο δυναμική σχεδίαση, πάνω στα πρότυπα που έθεσε το νέο I.D Crozz, με coupe αμάξωμα και 3 σειρές καθισμάτων ώστε να μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 7 επιβάτες. Επιπλέον, αντίθετα με πολλά μοντέλα της κατηγορίας που οι πόρτες είναι συρόμενες, το Variosport θα χρησιμοποιεί μεντεσέδες για το άνοιγμα των θυρών.
 
Αναφορές κάνουν λόγο ότι το εσωτερικό του θα είναι εξαιρετικά ευρύχωρο ενώ θα ξεχωρίζει η πανοραμική οροφή και μια σειρά από οθόνες infotainment που θα μπορούν να συνδέονται με το smartphone του οδηγού.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα μπορούσαν να δώσουν ισχύ στο Variosport, μαθαίνουμε ότι πρόθεση της μάρκας είναι να εξοπλίσει το μοντέλο με υβριδικές εκδόσεις.
 

ford
ΜΟΤΟ