Ο γερμανικός κολοσσός έχει αρχίσει ήδη να παίρνει παραγγελίες.

Η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τις 500.000 ευρώ.

Η νέα Μercedes-Maybach Pullman λαμβάνει τώρα την ονομασία S650.

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,5 δευτερόλεπτα.

Η «φρέσκια» Μercedes-Maybach Pullman

2.296 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Tην ανανεωμένη της λιμουζίνα παρουσίασε o γερμανικός κολοσσός. Γνωρίστε την Μercedes-Maybach Pullman.

Αφού παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της S-Class, η Μercedes προχώρησε στο φρεσκάρισμα και της «μακρύτερης» Μaybach Pullman.

To μοντέλο λαμβάνει πολλά στοιχεία από την Vision Mercedes-Maybach 6 Concept που παρουσιάστηκε λίγα χρόνια πριν. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι η νέα γρίλια στον πρόβολο της, οι 20άρες ζάντες με τον καινοτόμο σχεδίαση τους ενώ προσφέρεται πλέον με ακόμα περισσότερα χρώματα (Magma γκρι, Mahogany καφέ and Silk μπεζ/Deep Sea μπλε), συμπεριλαμβανομένων των δίτονων συνδυασμών.

Υπάρχει επίσης μια κάμερα μπροστινής όψης, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να παρακολουθούν την κυκλοφορία μπροστά, ακόμη και όταν το διαχωριστικό είναι ανεβασμένο. Μιλώντας για τους επιβάτες, το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει τέσσερις ανθρώπους στο πίσω μέρος σε μεμονωμένα καθίσματα, που βλέπουν το ένα το άλλο ώστε να απολαμβάνουν οι επιβάτες «τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία».
Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που ονομαζόταν S600, η νέα Μercedes-Maybach Pullman λαμβάνει τώρα την ονομασία S650. Kάτω από το καπό βρίσκεται ο twin-turbo V12 κινητήρας 6,0 λίτρων με απόδοση 630 άλογα και 1.000 Νm ροπής, 100 ίππους και 170 Νm περισσότερα σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,5 δευτερόλεπτα ενώ η Mercedes ανακοινώνει κατανάλωση 14,6λτ/100 χλμ.

Ο γερμανικός κολοσσός έχει αρχίσει ήδη να παίρνει παραγγελίες. Η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τις 500.000 ευρώ.

Hyundai
vw