Η νέα Lancia Ypsilon διέρρευσε αφού νωρίτερα βούτηξε στο νερό!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Lancia Ypsilon διέρρευσε αφού νωρίτερα βούτηξε στο νερό!

4.323 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2023)

- Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.
- Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της νέας Ypsilon χωρίς καμουφλάζ.
- Με στρογγυλά φώτα εμπνευσμένα από το concept Pu+Ra.
- Ίσως η Ypsilon να είχε κλαπεί.

Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Η νέα Lancia Ypsilon (δείτε εδώ ανεξάρτητα σχέδια του μοντέλου) διέρρευσε με τον πιο περίεργο τρόπο που συνέβη ποτέ, καθώς δοκιμαστικό μοντέλο, χωρίς καμουφλάζ, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στη Γαλλία και οι εικόνες από τα συνεργεία που κλήθηκαν να ανασύρουν το αυτοκίνητο έκαναν το γύρο του κόσμου.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της Ypsilon χωρίς καμουφλάζ

Η είδηση αυτή όπως είναι φυσικό απασχολεί τα Μέσα όλο του κόσμου, μιας και η νέα Ypsilon θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο θα ξεκινήσει η αναγέννηση της Lancia. Το άτυχο δοκιμαστικό μοντέλο που βρέθηκε μέσα στο αρδευτικό κανάλι πρόκειται για την ηλεκτρική Lancia Ypsilon, το ντεμπούτο της οποίας αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2024. Μάλιστα, αν και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πολλές εικόνες που δείχνουν καμουφλαρισμένη την Ypsilon, τώρα χάρη σε αυτό το ατύχημα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε χωρίς καμουφλάζ το μοντέλο.

Με στρογγυλά φώτα εμπνευσμένα από το concept Pu+Ra

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από τον Γάλλο φωτογράφο Lionel Vadam δεν είναι τόσο λεπτομερείς, αλλά εξακολουθούν να είναι αποκαλυπτικές. Μπορούμε να δούμε ότι τα παράθυρα περιβάλλονται από μαύρη επένδυση, όπως οι θόλοι των τροχών και ότι υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Pu+Ra. Το hatchback αμάξωμα είναι παρόμοιο με τις καμουφλαρισμένες Ypsilon που έχουμε δει στο παρελθόν. Να σημειώσουμε πως η νέα Lancia Ypsilon θα είναι βασισμένη στην πλατφόρμα e-CMP και στην ηλεκτρική της έκδοση θα αποκτήσει ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 ίππων, που θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 51 kWh, με ενδεχόμενη αυτονομία στα 400 χιλιόμετρα.

Ίσως η Ypsilon να είχε κλαπεί

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε από την πτώση της Lancia Ypsilon στο νερό. Επίσης, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης, αν και η Est Republicain αναφέρει ότι το όχημα είχε κλαπεί.

Mercedes
moto