Hyundai Ioniq 5 «ντύθηκε» Lancia Delta!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Ioniq 5 «ντύθηκε» Lancia Delta!

5.188 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2022)

Να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο φαίνεται πως ήθελε ο ιδιοκτήτης αυτού του Hyundai Ioniq 5, παίρνοντας την απόφαση να του δώσει μία εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει την θρυλική Lancia Delta!

Σαν μία σύγχρονη Lancia Delta;

Η ρετρό σχεδίαση έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην έμπνευση των σχεδιαστών του Hyundai Ioniq 5, όμως ένας ιδιοκτήτης του κορεατικού ηλεκτρικού αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Τι έκανε; Έντυσε το μοντέλο με γραφικά Martini, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με τη θρυλική Lancia Delta Integrale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πωλείται για 60.000 ευρώ με 500 χιλιόμετρα στο κοντέρ

Το εν λόγω Ioniq 5 έχει διατεθεί προς πώληση στην Ελβετία με τιμή 61.900 Ελβετικά Φράγκα (περίπου 60.300 ευρώ). Μάλιστα στην αγγελία αναφέρεται πως έχει διανύσει μόνο 500 χιλιόμετρα.

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στην καμπίνα

Το εσωτερικό του ιδιαίτερου αυτού Ioniq 5 δεν είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό, ωστόσο έχει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον. Η καμπίνα έχει «λουστεί» με μαύρο vegan δέρμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το λευκό χρώμα του εξωτερικού. Από κει και πέρα άλλα στοιχεία που συνδυάζει είναι το επίπεδο δάπεδο, η συρόμενη κεντρική κονσόλα, το τιμόνι δύο ακτινών, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη του infotainment.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda