Ιδού το Toyota GT 86 Club Series Blue Edition.

Το μοντέλο ξεκινά στην αγορά της Βρετανίας από τις 29.980 λίρες (περίπου 34.100 ευρώ).

Ιδού το GT 86 Club Series Blue Edition

4.229 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Ένα νέο μέλος υποδέχτηκε στην οικογένεια της η Toyota, η οποία αποκάλυψε μία νέα έκδοση του GT 86 Club Series που ονομάζεται Blue Edition.

Το Toyota GT 86 Club Series Blue Edition αποτελεί το δεύτερο μοντέλο που εντάσσεται στη γκάμα Club Series, η οποία οφείλει την ύπαρξη της στην απόδοση τιμών για την ιστορία της ιαπωνικής φίρμας στους μηχανοκίνητους αγώνες.
 
Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από το όνομα (Blue Edition), η έκδοση αυτή έχει πάρει ένα ανοιχτό μπλε χρώμα, το οποίο έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το μαύρα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, στους πλαϊνούς καθρέφτες, στις 17άρες ζάντες, στην αεροτομή αλλά και στον ιδιαίτερα εντυπωσιακό οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη.
Το εσωτερικό ακολουθεί το ίδιο θέμα με τους επιβάτες να βρίσκουν δερμάτινα καθίσματα, ενώ το παρόν δίνει και το δέρμα Alcantara.
 
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, το GT 86 Club Series Blue Edition, χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με το στάνταρ GT 86. Έτσι ο τετρακύλινδρος 2.0 λίτρων Boxer κινητήρας, που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είναι ο υπεύθυνος για να προσφέρει την ισχύ στο μοντέλο η οποία μετριέται στους 200 ίππους. Με το χειροκίνητο κιβώτιο το μοντέλο μπορεί να κάνει τα 0-100χλμ./ώρα σε 7.7 δευτερόλεπτα, ενώ  με το αυτόματο χρειάζεται 8.4.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το βασικό κιτ εξοπλισμού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, cruise control, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα  και το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας Touch 2 της Toyota, ενώ σε ότι αφορά την τιμή του ξεκινά στην αγορά της Βρετανίας από τις 29.980 λίρες (περίπου 34.100 ευρώ).

ford
fiat