5 φωτογραφίες »

Το πολυαναμενόμενο Volkswagen Arteon R Shooting Brake εντοπίστηκε.

Ιδού το Volkswagen Arteon R Shooting Brake

5.157 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2020)

Το πολυαναμενόμενο Volkswagen Arteon R Shooting Brake εντοπίστηκε στο δρόμο και οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η Volkswagen προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Arteon. Όπως γνωστοποίησε η γερμανική φίρμα το μοντέλο θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε μία ολοκαίνουργια Shooting Brake έκδοση, η οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμη και στην ισχυρότερη προδιαγραφή R.
 
Η ανακοίνωση αυτή αν και ακολουθήθηκε από κάποιες προδιαγραφές του μοντέλου, όπως για παράδειγμα ο κινητήρας και η ιπποδύναμη δεν συνοδεύτηκε από εικόνες. Πλέον αυτό παύει να ισχύει καθώς το Volkswagen Arteon R Shooting Brake φέρεται να εντοπίστηκε παρκαρισμένο στη Γερμανία.
 
Από τις εικόνες πέραν της νέας σχεδίασης λόγω του ιδιαίτερου της έκδοσης, το μάτι επικεντρώνεται στις μεγάλες ζάντες και τις μπλε δαγκάνες που κάνουν την εμφάνισή τους από μέσα, όπως και στις απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος. Μπροστά στη γρίλια το λογότυπο R φιγουράρει, ενώ ως γενική εικόνα παρατηρούμε τη μικρή απόσταση που διατηρεί από το έδαφος.
 
Θυμίζουμε πως όπως έχεις γνωστοποιήσει η VW τα μοντέλα στην έκδοση R θα εξοπλίζονται με το 2λιτρο TSI μοτέρ όπου θα συνδυάζεται με 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο. Ο συνδυασμός προσφέρει 320 ίππους με 450 Nm ροπής ενώ συνδυάζεται με τετρακίνηση με τεχνολογία R-Performance Torque Vectoring.   

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center