Το νέο εμπορικό πρόγραμμα 4x4 της FCA Greece κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του Compass.

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων η μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που αγγίζει έως και τις 4.000 ευρώ.

Jeep: Έκπτωση έως 4.000¤ για το Compass

7.754 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Η Jeep λανσάρει το νέο εμπορικό πρόγραμμα 4x4 αντλώντας έμπνευση από τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας που προσφέρει μεταξύ άλλων 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια δωρεάν service και όφελος έως και 4.000 ευρώ.


Ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Jeep Compass έρχεται να ενισχυθεί από το εμπορικό πρόγραμμα 4x4 της FCA Greece. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά προνομίων που κάνουν πιο προσιτή την αγορά του μοντέλου και παράλληλα εγγυώνται ότι ο αγοραστής θα απολαύσει το Compass με μεγαλύτερη ξεγνοιασιά. Συγκεκριμένο το πρόγραμμα 4x4 του Compass περιλαμβάνει: 
  • 4 χρόνια Δωρεάν Service
  • 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
  • 4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης
  • 4 χρόνια Οδική Βοήθεια 
Παράλληλα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Jeep Compass με πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ.
 
Τέλος, το Jeep Compass είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτιο και κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto