H Bentley Bentayga Stetson.

Το μοντέλο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του τμήματος Mulliner.

H Stetson είναι γνωστή για τα καουμπόικα καπέλα που κατασκευάζει.

«Καουμπόικη» έκδοση της Bentley Bentayga

2.290 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2019)

Οι ειδικές εκδόσεις που έχει κατασκευάσει για τα μοντέλα της η Bentley είναι πάρα πολλές, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της μάρκας να δημιουργήσουν ακόμα μία αναφορικά με την Bentayga. Ο λόγος για την Bentley Bentayga Stetson.


Το μοντέλο το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του τμήματος Mulliner, θα βρίσκεται αποκλειστικά στην αντιπροσωπεία της Bentley στο Ντάλας και θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά εξωτερικά χρώματα εμπνευσμένα από τα καπέλα της Stetson. Επειδή πολλοί δεν θα γνωρίζουν να σημειώσουμε πως η Stetson είναι γνωστή για τα καουμπόικα καπέλα που κατασκευάζει και για αυτό ακριβώς το λόγο η συγκεκριμένη έκδοση της Bentayga αφορά την πόλη του Ντάλας.
 
Επιστρέφοντας στο μοντέλο, το πρώτο από τα τρία χρώματα είναι το White Sand, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα Dark Cashmere και Onyx. Στην καμπίνα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες αλλαγές και πλέον οι επιβάτες θα βρουν πλήθος δερμάτινων αλλά και ξύλινων στοιχείων. Από κει και πέρα στην κορυφή της πλάτης των εμπρόσθιων καθισμάτων βρίσκεται η ονομασία της έκδοσης, ενώ το βασικό διακοσμητικό στοιχείο είναι οι ραφές που δίνουν το στοιχείο της αντίθεσης.
 
Όσοι Αμερικανοί θελήσουν να αποκτήσουν το μοντέλο θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 246.578 δολαρίων (περίπου 223.630 ευρώ).

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center