Αυτά είναι τα τέσσερα εντυπωσιακά wall papers τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το Civic Type R!

3.828 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2016

Το εντυπωσιακό νέα Honda Civic Type R είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να βρείτε τη δοκιμή του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη. Εμείς όμως δεν μένουμε εκεί και σας προσφέρουμε τρία εντυπωσιακά wall paper και μία εικόνα εξωφύλλου για το Facebook!

 
Η αναμονή των 5 χρόνων άξιζε τον κόπο. Όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα εξέλιξης της Honda δούλεψε πυρετωδώς για να δημιουργήσει το πιο καυτό Civic Type R που έχει βγει ποτέ από την γραμμή παραγωγής: turbo, με 310 άλογα στους εμπρός τροχούς και ψαγμένο στην παραμικρή μηχανολογική λεπτομέρεια.

Η προκλητική εμφάνισή του Type R κάθε άλλο παρά διακριτική είναι αγγίζοντας τα όρια της... προστυχιάς! Όμως όλα έχουν τοποθετηθεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα κι όχι την εμφάνιση, που στην αρχή τουλάχιστον σοκάρει: Τεράστιες εισαγωγές, αεραγωγοί, φουσκωμένα φτερά, πίσω διαχύτης, 4 παχυλές εξατμίσεις και μια αεροτομή που βγάζει μάτι συνθέτουν ένα αλήτικο σύνολο κόντρα στον καθωσπρεπισμό της εποχής.

Αν είστε λοιπόν από αυτούς που λατρεύουν την εμφάνιση του νέου Civic Type R τότε μπορείτε να κατεβάσετε εδώ τρία εντυπωσιακά wallpapers και μία εικόνα εξωφύλλου για το facebook!