6 φωτογραφίες »

Το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στη κατοχή ενός Ισπανού έμπορα και το κόστος απόκτησης κυμαίνεται στις 850.000 ευρώ!

Lancia Delta S4 Stradale για τσέπες με βάθος

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2020)

Προς πώληση, αλλά για τσέπες με αρκετό... βάθος διατίθεται αυτή η Lancia Delta S4 Stradale, η οποία παρά το γεγονός πως διανύει το 35ο έτος της ηλικίας της, παραμένει πολύ εντυπωσιακή.

Το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στη κατοχή ενός Ισπανού έμπορα αυτοκινήτων και για να μη βασανίζεστε όσοι την ορέγεστε, να γνωρίζετε πως το κόστος απόκτησης κυμαίνεται στις 850.000 ευρώ! Η αγγελία που έχει υπάρξει δεν αναφέρει αν η τιμή είναι συζητήσιμη, μας ενημερώνει όμως πως το μοντέλο έχει διανύσει μόλις 11.802 χιλιόμετρα, ενώ και από τις εικόνες φαίνεται πως η κατάστασή στην οποία βρίσκεται κρίνεται αρκετά καλή.
 
Έχοντας άμεση σύνδεση με την αγωνιστική ταυτότητα της Lancia και την Delta S4 Integrale, η Delta S4 Stradale, εξοπλίζεται από ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 250 ίππους και 291 Nm ροπής στις 4.500 σ.α.λ. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο και ο συνδυασμός όλων των παραπάνω της έδωσε τελική ταχύτητα 225χλμ./ώρα και σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα.
 
Το εσωτερικό ακολουθεί και αυτό με τη σειρά του το αγωνιστικό DNA. Τα σπορ καθίσματα είναι καλυμμένα από Alcantara όπως και το τιμόνι, ενώ το παρών δίνουν και τα αλουμινένια πεντάλ.
 
Η αγγελία μεταξύ άλλων αναφέρει πως το αυτοκίνητο τρέχει πολύ καλά, τώρα αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δικαιολογεί το ποσό πώλησης αυτό έγκειται στην κρίση του καθενός. Εσείς τι λέτε; 

Mercedes
test center