• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Nightshade Edition δίνει στην Corolla μαύρα χαρακτηριστικά.

Tο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μετά το Apple CarPlay είναι πλέον συμβατό με το Android Auto.

H Toyota για να μεγαλώσει περισσότερο την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα μοντέλα της SE έκδοσης.

«Μαύρισε» η Toyota Corolla

7.850 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2019)

Σκούρα γίνονται τα πράγματα για την Toyota, όχι όμως με την έννοια που συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τη φράση, αλλά λόγω μίας νέας έκδοσης της Corolla που βαφτίστηκε Nightshade.

Αν και η έκδοση αυτή αφορά (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) την αγορά των ΗΠΑ, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό η Nightshade Edition δίνει στην Corolla μαύρα χαρακτηριστικά, τα οποία ξεκινούν από την ονομασία του μοντέλου πάνω στο αμάξωμα που αναγράφεται με μαύρα γράμματα, ενώ περιλαμβάνει μαύρης απόχρωσης ζάντες 18 ιντσών, μαρσπιέ, χειρολαβές θυρών, καπάκια εξωτερικών καθρεπτών και γρίλια. Μένοντας στο εξωτερικό μέρος, η Corolla Nightshade Edition θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα μαύρο, ασημί και λευκό και θα προσφέρεται αποκλειστικά με CVT κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Παράλληλα με τη νέα έκδοση, η Corolla hatchback λαμβάνει επιπλέον κάποια νέα χαρακτηριστικά. Tο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μετά το Apple CarPlay είναι πλέον συμβατό με το Android Auto, ενώ η ιαπωνική φίρμα δίνει τη δυνατότητα στους Αμερικανούς πελάτες της να βάψουν μαύρη την οροφή του μοντέλου με την προϋπόθεση πως το εξωτερικό χρώμα είναι ένα εκ των λευκό, χάλκινο, ασημί, κόκκινο ή μπλε.
 
Τέλος η Toyota για να μεγαλώσει περισσότερο την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα μοντέλα της SE έκδοσης, αντικαθιστά τη ρεζέρβα με ένα κιτ επισκευής ελαστικών. Έτσι λόγω της έλλειψης του εφεδρικού ελαστικού, δίνεται η δυνατότητα να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο το δάπεδο του χώρου αποσκευών, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα κατά περίπου 170 λίτρα.         

Σχολιάστε