Mazda MX-30: Φορτίζει πιο γρήγορα και προσφέρεται σε νέα χρώματα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda MX-30: Φορτίζει πιο γρήγορα και προσφέρεται σε νέα χρώματα

3.290 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2022)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Mazda θα φορτίζει πλέον 10 λεπτά πιο γρήγορα και θα προσφέρεται σε νέα χρώματα τόσο για το εσωτερικό όσο και για το αμάξωμα.

Αναβαθμισμένο Mazda MX-30 – Περισσότερη ουσία, περισσότερο στυλ

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους θα έρθει στην Ευρώπη η αναβαθμισμένη έκδοση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού οχήματος παραγωγής της εταιρείας, του Mazda MX-30. Το μοντέλο διαθέτει πλέον βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας, βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης EV και νέες επιλογές τόσο στα εξωτερικά χρώματα όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τριφασική φόρτιση AC 11 kW και μειωμένο χρόνο φόρτισης

Οι τεχνικές ενημερώσεις στο Mazda MX-30 το καθιστούν ακόμη ευκολότερο στη χρήση. Το BEV υποστηρίζει πλέον τριφασική κανονική φόρτιση AC 11 kW. Η απόδοση γρήγορης φόρτισης DC έχει, επίσης, βελτιωθεί αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να δεχθεί το όχημα από 40 kW σε 50 kW. Με τον τρόπο αυτόν μειώθηκε ο χρόνος γρήγορης φόρτισης DC κατά δέκα λεπτά, σε μόλις 26 λεπτά.

Έχει βελτιωθεί η συχνότητα του ήχου

Ο ήχος EV του MX-30 βοηθά τους οδηγούς να αναγνωρίζουν υποσυνείδητα την ποσότητα της ροπής που παράγεται από τη μονάδα ισχύος. Για το 2022, η συχνότητα του ήχου έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω ώστε να είναι παρόμοια με άλλους ήχους που ακούγονται ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία, όπως οι τροχοί και ο θόρυβος του ανέμου - έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να αναγνωρίζουν την ποσότητα της ροπής με φυσικό τρόπο χωρίς καμία αίσθηση ότι ο ήχος είναι ασυνήθιστος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center