Το νέο X-Trail όπως έχει αποκαλυφθεί.

Mε 180 άλογα το νέο Nissan X-Trail;

7.847 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί αναφέρουν το ιαπωνικό SUV στη νέα του γενιά θα προσφέρεται και σε έκδοση με 180 άλογα, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται με ποιον τρόπο θα επιτευχθεί η αύξηση αυτή στην ισχύ του.


To νέας γενιάς X-Trail ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα, όπως αποδεικνύουν οι πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως, με τις πληροφορίες που έρχονται τώρα στο φως να αναφέρουν πως το SUV της Nissan στη νέα του γενιά θα προσφέρεται με ανανεωμένα μηχανικά σύνολα.

Σύμφωνα με το Cars Direct, το νέο X-Trail στη νέα του γενιά θα παίρνει ισχύ από ένα μοτέρ 180 ίππων και 237 Nm ροπής, κάνοντας λόγο πως δεν πρόκειται για κάποιον νέο κινητήρα, ούτε για κάποια υβριδική έκδοση. Ακόμα, αποκαλύπτεται πως παρά την μεγαλύτερη ισχύ, το X-Trail, όταν εφοδιάζεται με αυτό το μοτέρ, θα έχει καλύτερη οικονομία καυσίμου και πιθανότατα μειώμένες εκπομπές ρύπων. Tέλος, ο 2,5 λίτρων κινητήρας που προσφέρεται στο τωρινό X-Trail σε ορισμένες αγορές θα συνεχίσει την πορεία του με κάποιες αλλαγές.

Πότε πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά δεν έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο πάντως πως η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στα μέσα του 2020 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί στις αρχές του 2021.

Tέλος, η Nissan έχει ανακοινώσει πως η παραγωγή του νέου X-Trail δεν θα γίνει στο Sunderland της Αγγλίας αλλά θα μεταφερθεί στο Kyushu της Ιαπωνίας.
 

Toyota
test center