• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα γενιά της Porsche Boxster θα φέρει καινούργιο 4κύλινδρο μοτέρ (εδώ εικονίζεται η υπάρχουσα γενιά).

Η νέα Cayman θα εφοδιάζεται και αυτή με 4κύλινδρο κινητήρα, στο πλαίσιο του downsizing της εταιρείας (εδώ εικονίζεται η υπάρχουσα γενιά).

Στην αγωνιστική 919 Hybrid χρησιμοποιείται ένα νέο V4 μοτέρ της Porsche, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα.

Οι νέες Boxster & Cayman GTS θα φέρουν και αυτές 4κύλινδρο μοτέρ, που θα αποδίδει με αναβάθμιση 400 ίππους (εδώ εικονίζεται η παρούσα γενιά Cayman GTS).

Με 4κύλινδρα μοτέρ οι νέες Porsche Boxster & Cayman

5.826 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2014

Η Porsche επιβεβαίωσε ότι οι νέες γενιές των Boxster και Cayman θα τροφοδοτούνται από 4κύλινδρους κινητήρες -στο πλαίσιο του downsizing- ακόμα και οι ισχυρότερες εκδόσεις τους GTS με 400+ ίππους.

 
Σύμφωνα με τον Matthias Muller, επικεφαλής της Porsche η γερμανική εταιρεία θα «επιβάλλει» νέους κανόνες downsizing στα μοντέλα της, αρχής γενομένης από τη νέα Macan, η οποία μέσα στο έτος θα εφοδιαστεί από ένα νέο 4κύλινδρο μοτέρ.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι ενέργειες της εταιρείας για μικρότερου κυβισμού -και άρα λιγότερο ενεργοβόρους κινητήρες- θα έχουν και συνέχεια, αφού ο Muller επιβεβαίωσε ότι οι νέες γενιές των Boxster και Cayman θα φέρουν καινούργια υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ με 4 κυλίνδρους. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ακόμα και οι ισχυρότερες GTS εκδόσεις -που θα υπάρξουν- θα φέρουν τα ίδια turbo μοτέρ, αναβαθμισμένα ώστε να αποδίδουν 400 ίππους ή ακόμα περισσότερους, αν χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης εδώ για τις υπάρχουσες γενιές των Porsche Boxster και Cayman, που απέκτησαν τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις τους GTS.

Να σημειώσουμε τέλος ότι και στην αγωνιστική 919 Hybrid χρησιμοποιείται ένα νέο V4 μοτέρ της Porsche, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα.