Γνωστές έγιναν και οι τιμές των C4 SpaceTourer και Grand C4 SpaceTourer με τον 2λιτρο BlueHDi των 160 ίππων σε συνεργασία με το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Η Citroen αναφέρει ακόμα πως το νέο αυτό κιβώτιο προσφέρει 7% χαμηλότερη κατανάλωση.

Η Citroen αναφέρει ακόμα πως το νέο αυτό κιβώτιο προσφέρει 7% χαμηλότερη κατανάλωση.

To όνομα αυτό, σύμφωνα με την μάρκα, επιλέχθηκε για να δώσει έμφαση στους μεγάλους χώρους που έχουν τα δύο μοντέλα.

Mε νέο 8άρι αυτόματο το Citroen C4 SpaceTourer

7.552 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Γεγονός είναι το τέλος του Picasso και το ντεμπούτο του C4 SpaceTourer. Δείτε τι προσφέρει το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο εξ Ιαπωνίας και τις πρώτες τιμές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγες εβδομάδες πριν, η Citroen πήρε την απόφαση να «κόψει» την ονομασία Picasso από την γκάμα της με το SpaceTourer να έρχεται να την αντικαταστήσει. Σήμερα, η γαλλική μάρκα επισημοποίησε την αλλαγή αυτή παρουσιάζοντας τα νέα, όπως αναφέρει, C4 SpaceTourer και Grand C4 SpaceTourer.

To όνομα αυτό, σύμφωνα με την μάρκα, επιλέχθηκε για να δώσει έμφαση στους μεγάλους χώρους που έχουν τα δύο μοντέλα, στην πρακτικότητα τους, στην καταλληλότητα τους ως οικογενειακά αυτοκίνητα και στην μεγάλη άνεση που προσφέρουν.
Σημαντική είναι η προσθήκη ενός ολοκαίνουριου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία Aisin. Η μετάδοση αυτή θα προσφέρεται αρχικά μόνο με τον 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου BlueHDi των 160 ίππων με σύστημα S/S, ωστόσο στην συνέχεια η μάρκα αναφέρει πως θα γίνει διαθέσιμο και με άλλους κινητήρες. Η Citroen αναφέρει ακόμα πως το νέο αυτό κιβώτιο προσφέρει 7% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, πιο εκτενή χρήση του συστήματος Stop and Start, είναι 2 κιλά πιο ελαφρύ σε σχέση με το παλιό 6άρι ενώ τέλος, ισχυρίζεται ότι βελτιώνεται η ποιότητα κύλισης λόγω των πιο ομαλών αλλαγών των ταχυτήτων.

Γνωστές έγιναν και οι τιμές των C4 SpaceTourer και Grand C4 SpaceTourer με τον 2λιτρο BlueHDi των 160 ίππων σε συνεργασία με το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Και τα δύο μοντέλα θα διατίθενται στην Γαλλία σε δύο εκδόσεις Feel και Shine. To C4 SpaceTourer ξεκινά από 33.850 ευρώ στην έκδοση Feel και από 36.650 στην Shine ενώ το Grand C4 SpaceTourer ξεκινά από 35.050 ευρώ και 37.850 ευρώ αντίστοιχα.

Toyota
test center