Στην εικόνα βλέπετε την αμερικανική έκδοση.

Ο ερχομός της Cadillac XT4 στην Ευρώπη επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο διάστημα.

Δύο διαφορετικές εκδόσεις θα προσφερθούν στη «γηραιά ήπειρο».

Το κόστος απόκτησης της βασικής Cadillac XT4 Launch Edition ξεκινά από τις 42.900 ευρώ.

Με δύο εκδόσεις στην Ευρώπη η Cadillac XT4

2.670 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Ο ερχομός της Cadillac XT4 στην Ευρώπη επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο διάστημα, ωστόσο σήμερα έγιναν γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα κουβαλά στις «αποσκευές» του το αμερικανικό μοντέλο περνώντας τον ατλαντικό ωκεανό για να πατήσει στη γηραιά ήπειρο.

Το crossover είναι σε μεγάλο βαθμό πανομοιότυπο με την αμερικανική έκδοση, αλλά διαθέτει έναν ολοκαίνουριο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ντίζελ 2,0 λίτρων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ευρωπαϊκές αγορές και προσφέρει 170 ίππους 380 Nm ροπής. Ο κινητήρας θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και η XT4 θα είναι επίσης διαθέσιμη με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο ωστόσο θα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Η Cadillac δεν ανέφερε πρόσθετες προδιαγραφές απόδοσης, αλλά φαίνεται ότι ο κινητήρας diesel θα είναι η μόνη επιλογή στην Ευρώπη. Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων απόδοσης 240 αλόγων και ροπή στρέψης 350 Nm θα παραμείνει προνόμιο μόνο των Αμερικανών πολιτών.
 
Δύο διαφορετικές εκδόσεις θα προσφερθούν στη «γηραιά ήπειρο» με τη βασική Launch Edition, να διατίθεται αποκλειστικά με μπροστινή κίνηση. Μεταξύ του εξοπλισμού θα περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, μεταλλικά χαρακτηριστικά στο εξωτερικό μέρος, θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας με πλοήγηση GPS.
 
Η πιο πλούσια έκδοση της XT4, Launch Edition Sport έχει πιο ξεχωριστή εμφάνιση, με διαφορετική μάσκα, μαύρα χαρακτηριστικά και 20άρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό το σπορ τιμόνι  και τα πεντάλ αλουμινίου θα πάρουν θέση. Το κορυφαίο σε εξοπλισμό μοντέλο θα περιλαμβάνει ένα έγχρωμο head-up display, προσαρμοζόμενο cruise control και την τεχνολογία Stop & Go. Τέλος ένα σπορ σύστημα ανάρτησης θα διαφοροποιεί τη Launch Edition Sport από την βασική (Launch Edition).
 
Οι αγοραστές που αναζητούν κάτι πιο πολυτελές μπορούν να παραγγείλουν το πακέτο Premium, το οποίο προσθέτει πανοραμική γυάλινη οροφή, διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία και ειδικά εμπρός αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργίες μασάζ.
 
Τέλος για τη αγορά της Γερμανίας το κόστος απόκτησης της βασικής Cadillac XT4 Launch Edition ξεκινά από τις 42.900 ευρώ, ενώ για την πιο πλούσια Launch Edition Sport από 49.200 ευρώ. Το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη θα γίνει εντός του 2020.

AUTOFIT PASXA
4green