Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο MG ZS EV
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο MG ZS EV

5.660 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

Την ανανεωμένη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ZS παρουσίασε επίσημα η MG. Νέο infotainment, μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία φέρνει μαζί του το χωρίς ρύπους SUV.

Μετά το ντεμπούτο του ανανεωμένου ZS με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η MG αποκάλυψε και την ανανεωμένη ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου. Το MG ZS EV εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2018 και πλέον το ανανεωμένο μοντέλο θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες αυτό τον Νοέμβριο.  

Φρεσκαρισμένο εξωτερικό 

Σχεδιαστικά, το ηλεκτρικό ZS μετά το facelift που δέχτηκε απέκτησε νέους προβολείς και πίσω φώτα LED, όπως ακριβώς συνέβη και με το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ωστόσο υιοθετεί έναν διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα με μικρότερες εισόδους αέρα στο πλάι, ενώ εντελώς κλειστή είναι και η μάσκα. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης νέα σχέδια για τις ζάντες και ελαφρώς τροποποιημένο οπίσθιο προφυλακτήρα.
 

Περισσότερη τεχνολογία 

Στο εσωτερικό, μία οθόνη αφής 10,1 ιντσών ενσωματώνει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MG iSMART με νέες δυνατότητες, λειτουργίες τηλεχειρισμού και περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.
 

Μεγαλύτερες μπαταρίες και αυτονομία 

Οι πιο σημαντική αλλαγή ωστόσο του ανανεωμένου ηλεκτρικού ZS βρίσκεται στο μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας 72 kWh που σύμφωνα με τη μάρκα προσφέρει αυτονομία 439 χιλιομέτρων. Ωστόσο εντός του 2022 η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει και μία πιο οικονομική έκδοση του SUV με μπαταρία 51 kWh και αυτονομία 319 χλμ. Αμφότερες οι επιλογές είναι καλύτερες από το προ-facelift μοντέλο, το οποίο είχε μπαταρία 44,5kWh, και 263 χιλιόμετρα αυτονομία.
 
Σύμφωνα με την φίρμα η μεγάλη μπαταρία των 72 kWh απαιτεί 42 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως σε έναν γρήγορο φορτιστή 100 kW ή 10,5 ώρες από ένα τυπικό φορτιστή. Οι τιμές του μοντέλου θα ανακοινωθούν πιθανότατα τον Νοέμβριο του 2021.  

Ανανέωσε το ηλεκτρικό ZS η MG.
- Φρεσκάρισμα στο εξωτερικό.
- Περισσότερη τεχνολογία
- Μεγαλύτερες μπαταρίες και αυτονομία έως 439 χιλιόμετρα.
Πως σου φαίνεται;
ford
OPEL