Το Hyundai Ιοniq Seven ή αλλιώς ο προπομπός του Ιοniq 7.
2 Φωτογραφίες »

Το Hyundai Ιοniq Seven ή αλλιώς ο προπομπός του Ιοniq 7.

Με μια μεγάλη οθόνη και δύο επιλογές σε μπαταρία το Hyundai Ioniq 7

2.753 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Θα έχει πολλά κοινά σημεία με το concept Seven
- Με μεγάλη ορθογώνια οθόνη και ίσως χωρίς παραδοσιακούς καθρέπτες
- Με δύο επιλογές σε μπαταρίες
- Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2024

Θα έχει πολλά κοινά σημεία με το concept Seven

Πάνω στην ανάπτυξη του επερχόμενου Hyundai Ioniq 7, του επόμενου ηλεκτρικού SUV της μάρκας, εργάζεται η μάρκα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο των νοτιοκορεατών. Το αυτοκίνητο ήταν «ντυμένο» με βαρύ καμουφλάζ αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα έχει σχήμα αρκετά παρόμοιο με το concept Seven, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την coupe οροφή και τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω.

Με μεγάλη ορθογώνια οθόνη και ίσως χωρίς παραδοσιακούς καθρέπτες

Όσον αφορά, το εσωτερικό, το Ioniq 7 περιμένουμε να έχει μια ορθογώνια οθόνη πίσω από το τιμόνι μέχρι το κέντρο του ταμπλό, στην οποία θα περιλαμβάνονται ο πίνακας οργάνων αλλά και η οθόνη του infotainment, ενώ είναι πιθανό να έρχεται με οθόνες αντί για καθρέπτες στις πιο πλούσιες εκδόσεις. Οι φίλοι των μπουτόν θα χαρούν να μάθουν ότι ο χειρισμός του κλιματισμού αλλά και αρκετών άλλων λειτουργιών θα εξακολουθήσει να γίνεται με κουμπιά.

Με δύο επιλογές σε μπαταρίες

Το Ioniq 7 αναμένεται να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Kia EV9, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Hyundai πιθανότατα θα προσφέρει δύο επιλογές μπαταριών. Η πρώτη λέγεται πως θα είναι μια μπαταρία 76,1 kWh, η οποία θα παρέχει αυτονομία 370 χλμ. και η δεύτερη επιλογή θα είναι μια μεγαλύτερη μπαταρία 99,8 kWh, η οποία θα προσφέρει εμβέλεια έως και 489 χιλιομέτρων.

Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2024

Η Hyundai δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε σκοπεύει να αποκαλύψει το Ioniq 7, αλλά αναμένουμε ότι θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2024 και θα αρχίσει να πωλείται κάποιους μήνες αργότερα.

home pro
test center