Με νέο πρόσωπο και περισσότερη τεχνολογία το MG5
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με νέο πρόσωπο και περισσότερη τεχνολογία το MG5

2.793 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Ανανεωμένο και με επιπλέον εξοπλισμό το ηλεκτρικό MG5 έκανε την εμφάνιση και συνεχίζει ακμαίο την πορεία του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Πρεμιέρα στο Goodwood

Το ανανεωμένο MG5 παρουσίασε η MG λίγο πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Goodwood Festival of Speed​. Το ηλεκτρικό μοντέλο παρουσιάστηκε με νέο πρόσωπο και περισσότερο εξοπλισμό, λαμβάνοντας έτσι μία πιο μοντέρνα εικόνα και φυσικά προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του περισσότερες δυνατότητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εμφάνιση μπροστά

Όπως προαναφέραμε η πιο σημαντική αλλαγή είναι στο εμπρόσθιο μέρος, όπως η ανασχεδιασμένη μάσκα συνεργάζεται με πιο λεπτούς LED προβολείς. Η θύρα φόρτισης βρίσκεται ακόμα στη μέση της μάσκας, ενώ το σήμα MG έχει μεταφερθεί στο καπό. Ο προφυλακτήρας έχει σμιλευτεί εκ νέου, φέρνοντας τριγωνικούς αεραγωγούς και αεροδυναμικές γραμμές. Στο πλαϊνό μέρος η μόνη αλλαγή εντοπίζεται στις ζάντες, στο πίσω νέα γραφικά έχουν αποκτήσει τα LED φώτα.

Αναβαθμισμένο το infotainment

Στο εσωτερικό η MG έχει αλλάξει τη σχεδίαση του ταμπλό, ενώ μεταξύ άλλων ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment με αναβαθμισμένο λογισμικό. Το ανανεωμένο MG5 διαθέτει ακόμα και την τεχνολογία Vehicle-To-Load (V2L), που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν διάφορες συσκευές μέσω της ισχύος της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL