• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Focus έχει άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω και πολύ καλή θέση οδήγησης.

Τo Leon έχει τους καλύτερους χώρους για τα γόνατα των πίσω κι ένα από τα μεγαλύτερα πορτ-μπαγκάζ της κατηγορίας, όπως και το Golf.

Χώροι

71.100 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2014

Οι προσφερόμενοι χώροι του εσωτερικού είναι ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα αυτών των μικρομεσαίων μοντέλων. Το Focus, προσφέρει άφθονο χώρο για το πόδια όσων κάθονται πίσω, αλλά και μεγάλο χώρο για τα κεφάλια των μπροστά. Ωστόσο έχει το μικρότερο χώρο αποσκευών (εφόσον εξοπλιστεί με ρεζέρβα ανάγκης), αλλά και το στενότερο εσωτερικό χώρο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου, αποτυπώνεται  στη θέση οδήγησης που είναι πολύ σωστή, με καλή πλευρική στήριξη, πολλές ρυθμίσεις, προσφέροντας απρόσκοπτη περιφερειακή ορατότητα. 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, το Golf είναι το πιο άνετο μέσα, ενώ έχει και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών, με 380 λίτρα. Παράλληλα, είναι αυτό με τους περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα, την καλύτερη θέση οδήγησης και περιφερειακή ορατότητα. 

Το Leon που βασίζεται στο ίδιο πάτωμα, προσφέρει εξαιρετική άνεση στο πίσω κάθισμα και τα λίτρα χώρου αποσκευών, ενώ διέπεται από τις ίδιες αρετές με το Golf, εκτός ίσως από την προς τα πίσω ορατότητα. 

Το Civic έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με διαφορά, ενώ είναι και το μόνο με τα καθίσματα magic seats, στα οποία αναδιπλώνεται η πλάτη, αλλά και η βάση τους, αν και η ορατότητα προς τα πίσω εμποδίζεται από τις φαρδιές κολόνες.