Με σύστημα ήχου απ΄ την Klipsch θα έρχεται το νέο SUV της Infiniti
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με σύστημα ήχου απ΄ την Klipsch θα έρχεται το νέο SUV της Infiniti

1.060 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2024)

- Θα είναι στο QX80 που θα κυκλοφορήσει το 2025
- Με ηχεία φτιαγμένα από τιτάνιο, μεγάλο subwoofer και ενισχυτή
- Το QX80 θα χαράξει τον δρόμο της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της εταιρίας

Θα είναι στο QX80 που θα κυκλοφορήσει το 2025

Η premium μάρκα της Nissan, η Infiniti, λέει πως το ηχοσύστημα σε ένα πολυτελές SUV είναι κομβικής σημασίας για τους καταναλωτές της. Στην φετινή CES, λοιπόν, ανακοίνωσαν πως το νέο τους SUV θα έρχεται με εσωτερικό σύστημα ήχου που θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν σε συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρία υψηλής ποιότητας ηχείων, Klipsch. Το μοντέλο που θα διαθέτει το εν λόγω σύστημα θα είναι το QX80 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα φέτος και να κυκλοφορήσει εντός του 2025.

Με ηχεία φτιαγμένα από τιτάνιο, μεγάλο subwoofer και ενισχυτή

Το σύστημα ήχου που ονομάζει, «Klipsch Reference Premier Audio System 24», θα είναι  μέσα στις αγοραστικές επιλογές, και δεν θα έρχεται σε όλα τα μοντέλα QX80, αλλά μόνο κατά παραγγελία. Θα διαθέτει αρκετά ηχεία tweeter φτιαγμένα από τιτάνιο, ένα υψηλής απόδοσης, οχτώ ιντσών subwoofer και ενισχυτή με 24 κανάλια ήχου. Η Infiniti λέει ότι η συνεργασία της με την Klipsch τους έχει επιτρέψει να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες στο κομμάτι του ήχου για το SUV της, τις οποίες θα παρουσιάσει τους ερχόμενους μήνες.  


Φωτογραφία teaser του νέο ηχοσυστήματος της Klipsch για το QX80.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφία teaser του νέο ηχοσυστήματος της Klipsch για το QX80.

Το QX80 θα χαράξει τον δρόμο της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της εταιρίας

H boxy σχεδίαση του νέου QX80 έχει ήδη παρουσιαστεί το περασμένο καλοκαίρι με το QX Monograph concept. Η ομάδα των σχεδιαστών της Infiniti λέει ότι το QX80 θα χαράξει τον δρόμο της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της εταιρίας. Tο QX Monograph concept είχε δείξει μεταξύ άλλων ένα SUV με μεγάλη μπροστινή γρίλια εμπνευσμένη απ΄τα μοτίβα που δημιουργούνται σε ένα δάσος μπαμπού. Είχε επίσης μια τεράστια ηλιοροφή, και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα σημεία.

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center