Στη βασική έκδοση του 2λιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα η ιπποδύναμη θα αυξηθεί στα 250 άλογα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη βασική έκδοση του 2λιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα η ιπποδύναμη θα αυξηθεί στα 250 άλογα.

Mεγαλύτερη ισχύς για Golf GTI & R

5.391 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2017)

Δημοσιεύματα στην Γερμανία αναφέρουν ότι η Volkswagen ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερη ισχύ στις εκδόσεις επιδόσεων του Golf 8ης γενιάς. Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Volkswagen να σχεδιάζει να προσφέρει τις εκδόσεις GTI και R του Golf 8ης γενιάς μια σειρά από αναβαθμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι αναφορές κάνουν λόγο ότι τα νέα GTI και R μοντέλα θα λανσαριστούν το 2019 με το GTI να επωφελείται από μια αύξηση της ισχύος του. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στη βασική έκδοση του 2λιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα η ιπποδύναμη θα αυξηθεί στα 250 άλογα όσο αποδίδει και στην Standard έκδοση το Hyundai i30 N.
 
Όσον αφορά στο VW Golf R, λέγεται ότι στα πλάνα της μάρκας είναι ο κινητήρας του να ξεπεράσει σε απόδοση το Focus RS που αποδίδει 350 άλογα με τον 2,3 λτ Ecoboost. Πέρα από αυτό, αναμένεται το βάρος να μειωθεί κατά 35 με 70 κιλά και το αμάξωμα του να είναι πιο αεροδυναμικό.

Όλη η γκάμα Golf θα λάβει μεγάλη ανανέωση στον εσωτερικό του διάκοσμο χάρη στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και στην μεγάλη οθόνη infotainment που θα βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center