Mengshi M-Terrain: Η «απάντηση» στο ηλεκτρικό Hummer
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mengshi M-Terrain: Η «απάντηση» στο ηλεκτρικό Hummer

2.139 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2022)

Ο αντίπαλος του Hummer έρχεται από την Κίνα και θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό off-road κτήνος που εξελίσσεται από την εταιρεία Mengshi.

Θα πηγαίνει παντού

Ένα SUV το οποίο εστιάζει στην οδήγηση εκτός δρόμου αναπτύσσεται στην Κίνα. Το ηλεκτρικό off-road κτήνος εξελίσσεται από την εταιρεία Mengshi, το όνομα της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε στρατιωτικά οχήματα και όχι σε αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής για πολίτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμός ανάλογος με τον σκληρό χαρακτήρα

Το κινεζικό θηρίο» είναι επίσημα γνωστό ως Mengshi M-Terrain και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα MORA της Dongfeng, εταιρεία στην οποία ανήκει η Mengshi. Το M-Terrain έχει ήδη προβληθεί ως concept και πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες αποκαλύπτουν ότι το μοντέλο παραγωγής θα μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα σύνολο προβολέων LED και φώτων ημέρας με ιδιαίτερα εντυπωσιακή σχεδίαση. Στην υπόλοιπη μπροστινή όψη κυριαρχούν οι έντονες γραμμές και οι αιχμηρές άκρες. Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα τολμηρό με σταυροειδή φώτα LED που θυμίζουν σπαθί.

1.000 ηλεκτρικά άλογα και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.

Τα Μέσα της Κίνας λένε ότι το ηλεκτρικό αντι-Hummer θα έχει μπαταρία 140 kW, τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, 1.000 άλογα και 500 χιλιόμετρα αυτονομία. Θα υπάρχει όμως και μία έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ ως range-extender ενός κινητήρα καύσης, που θα έχει συνολική αυτονομία 800 χιλιομέτρων. Το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto