Η πιο εντυπωσιακή Mercedes-Benz 190 του κόσμου βρίσκεται στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Tο δυσκολότερο σημείο των εργασιών ήταν η μεταφορά της στον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία.

Tο εσωτερικό έχει διαμορφωθεί ως γραφείο.

Mercedes 190 έγινε γραφείο

3.374 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Η πιο εντυπωσιακή Mercedes-Benz 190 του κόσμου βρίσκεται στο Βερολίνο της Γερμανίας και δεν αποτελεί ιδιοκτησία της μάρκας, αλλά της εταιρείας που έχει αναλάβει το διαφημιστικό της κομμάτι!


Αυτή η ιδιαίτερη Mercedes βρίσκεται στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας Antoni και μάλιστα είναι πλήρως λειτουργική, αλλά σαν χώρος συσκέψεων και όχι ως αυτοκίνητο. Μάλιστα λόγω του επαναπροσδιορισμού της χρήσης της έχει πλέον ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ στη θέση του χώρου αποσκευών, ενώ το κασετόφωνο είναι ακόμα 100% λειτουργικό.
 
Η είδηση αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο διευθυντής μάρκετινγκ της Mercedes-Benz του Ηνωμένου Βασιλείου, Rob Halloway, βρέθηκε στο Βερολίνο πριν από λίγες ημέρες και βλέποντας την τρομερή αυτή Mercedes προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο twitter που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 
Από τις εικόνες βλέπουμε πως το εσωτερικό έχει διαμορφωθεί ως γραφείο στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι τέσσερα άτομα. Τα μπροστά καθίσματα έχουν αλλάξει κατεύθυνση για να αντικρίζουν τα πίσω, ενώ στο ενδιάμεσο χώρο στο πάτωμα έχει τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο για να μεγαλώσει έτσι η πολυτέλεια. Φυσικά το γεγονός πως κάποιος σκέφτηκε να κρατήσει το κασετόφωνο στη «ζωή» προσθέτει vintage αίσθηση.
 
Για να φτάσει σε αυτή την κατάσταση η συγκεκριμένη Mercedes, αφού η Antoni  την αγόρασε για ένα ποσό της τάξης των 943 δολαρίων ως ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, στη συνέχεια μία ομάδα αρχιτεκτόνων βοήθησε στην μετατροπή της. Ωστόσο το δυσκολότερο σημείο των εργασιών ήταν η μεταφορά της στον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία. Τελικά ένα μεγάλο παράθυρο αφαιρέθηκε προσωρινά, ένας γερανός πέρασε τη Mercedes μέσα στο δωμάτιο και έτσι έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που μπορείτε και εσείς να δείτε στις εικόνες.    

LEASING APRILIOS
skoda