Mercedes EQS SUV: Ο συνοδηγός θα βλέπει ταινία, ο οδηγός όχι
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes EQS SUV: Ο συνοδηγός θα βλέπει ταινία, ο οδηγός όχι

3.127 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2022)

Teaser εικόνες που δείχνουν ακάλυπτο το εσωτερικό της επερχόμενης Mercedes EQS SUV, αλλά και φωτογραφίες από τις δοκιμές των ηλεκτρικών πρωτότυπων έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα, μιλώντας παράλληλα και για τις τεχνολογίες του μοντέλου!

Αποκάλυψε το εσωτερική του SUV EQS η Mercedes

Το πολυτελές SUV EQS της Mercedes είναι ένα από τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της εξέλιξης του νέου SUV η γερμανική μάρκα θέλησε να μας δώσει μία πολύ καλή «γεύση» του τι πρέπει να περιμένουμε, δημοσιεύοντας εικόνες που παρουσιάζουν το εσωτερικό, αλλά και εικόνες που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών του μοντέλου σε αυξημένες θερμοκρασίες ζέστης και κρύου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καμπίνα με MBUX Hyperscreen και τρίτη σειρά καθισμάτων

Οι εσωτερικές εικόνες αποκαλύπτουν ένα ταμπλό που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που έχουμε ήδη δει στο εμβληματικό ηλεκτρικό σεντάν EQS αλλά και στην επίσης ηλεκτρική EQE. Το EQS SUV είναι η τρίτη ηλεκτρική Mercedes που κατασκευάζεται στη νέα αποκλειστική αρχιτεκτονική της εταιρείας για ηλεκτρικά. Μένοντας στο εσωτερικό, όπως ισχύει και με τα σεντάν EQE και EQS, αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι το MBUX Hyperscreen που καλύπτει όλο το ταμπλό. Παράλληλα σημαντικό είναι να αναφερθεί και η δυνατότητα εγκατάστασης τρίτης σειράς καθισμάτων.

Βλέπει ταινία καθ' οδόν ο συνοδηγός, όχι όμως ο οδηγός

Θυμίζουμε πως το MBUX Hyperscreen συνδυάζει τρεις οθόνες (ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη αφής και μια τρίτη οθόνη 12,3 ιντσών στον συνοδηγό) με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ενιαία οθόνη 56 ιντσών. Ο συνοδηγός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη του για να παρακολουθήσει μια ταινία ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται κάνοντας χρήση ακουστικών για να μην αποσπάσει την προσοχή του οδηγού. Αν όμως ο οδηγός προσπαθήσει να δει και αυτός, τότε μία κάμερα θα ανιχνεύσει το πρόσωπό του και αυτόματα θα μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης ως ένα ακόμα μέτρο προστασίας. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
moto