• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην εκδήλωση Scottsdale 2015 της εταιρείας Barrett-Jackson, πουλήθηκε ένα Focus RS στην εξωπραγματική τιμή των 503.500 ευρώ.

Αν και ο οίκος δημοπρασιών δεν αποκαλύπτει αν πρόκειται για το πρώτο μοντέλο παραγωγής, εντούτοις θεωρείται σίγουρο πως θα είναι τουλάχιστον ένα από τα πρώτα.

Κάποιος άνθρωπος προτίμησε να αγοράσει ένα Focus RS αντί για μία Lamborghini Aventador.

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα πάνε για καλό σκοπό, καθώς θα δοθούν στην οργάνωση JDRC για να ενισχύσουν τον αγώνα της κατά του διαβήτη τύπου 1.

Μισό εκατομμύριο για Focus

3.417 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2016

Κάποιος φιλάνθρωπος έδωσε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ώστε να αγοράσει σε δημοπρασία ένα Ford Focus RS. Την Lamborghini Aventador την είχε;

 
Όπως άλλωστε αναμενόταν, γίνεται μεγάλος χαμός γύρω από την έλευση του πολυαναμενόμενου Ford Focus RS, το οποίο μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχαμε τη χαρά και την τιμή να το οδηγήσουμε στη δημοσιογραφική του παρουσίαση.

Ούτε η Ford όμως, δε θα μπορούσε να φανταστεί τι έγινε σε μία δημοπρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Βλέπετε, στην εκδήλωση Scottsdale 2015 της εταιρείας Barrett-Jackson, πουλήθηκε ένα Focus RS στην εξωπραγματική τιμή των 550.000 δολαρίων. 503.500 ευρώ, που λέμε και εμείς.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Σαν να λέμε, δηλαδή, πως κάποιος άνθρωπος προτίμησε να αγοράσει ένα Focus RS αντί για μία Lamborghini Aventador, για παράδειγμα. Αν και ο οίκος δημοπρασιών δεν αποκαλύπτει αν πρόκειται για το πρώτο μοντέλο παραγωγής, εντούτοις θεωρείται σίγουρο πως θα είναι τουλάχιστον ένα από τα πρώτα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να το πλήρωσε το RS καμιά δεκαριά φορές ακριβότερα από ότι κανονικά.

Αν όλο αυτό σας φαίνεται προκλητικό (που είναι…), τουλάχιστον σημειώνουμε πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα πάνε για καλό σκοπό, καθώς θα δοθούν στην οργάνωση JDRC για να ενισχύσουν τον αγώνα της κατά του διαβήτη τύπου 1. Πάντως, αν ο αγοραστής κρατήσει το νέο Focus RS καλά φυλαγμένο στο γκαράζ του, κάτι μας λέει πως σε κάποια χρόνια, θα πάρει τα λεφτά του πίσω. Και με το παραπάνω, ίσως…